Meldingen
Alles wissen

Triplevel 3

2 Berichten
1 Gebruikers
0 Likes
1,762 Bekeken
marcel
Berichten: 651
Admin
Topic starter
(@marcel)
Noble Member
Deelgenomen: 4 jaren geleden

Triplevels

De triplevels geven aan hoe intens een psychedelische trip is. Als wij een trip begeleiden dan bekijken we de persoonlijke situatie en de persoonlijke doelstellingen. Triplevel 3 is de middelste triplevel van de 5 triplevels. Wij zetten triplevel 3 in tijdens psychedelische therapie wanneer we de controle niet willen verliezen over waaraan gedacht wordt tijdens een trip. Triplevel 3 kan nog redelijk gestuurd langdurige oplossingen tewerkstellingen, terwijl angsten tijdens de trip nog redelijk makkelijk voorkomen kunnen worden. Wij gebruiken triplevel 3 voornamelijk om angsten een plek te geven of op te lossen.

Triplevel 3 omschrijving

Erg duidelijk waarneembare visuals, alles lijkt verbogen of vervormd. Patronen kunnen worden gezien op muren, objecten, gezichten etc. Milde hallucinaties, zoals het effect van stromende rivieren in houtnerven of andere structuren. Enige verwarring van de zintuigen, bijvoorbeeld het zien van geluid als kleur etc. Tijd vervormt waardoor alles zich in het “nu” lijkt af te spelen. Vanaf dit level is get al goed mogelijk om verbinding te maken met het onderbewuste brein, terwijl dit nog heel goed te sturen is. In het onderbewuste kunnen angsten zitten die stress opleveren zonder dat men dat bewust doorheeft. Dit level is handig om die angsten uit het onderbewuste te bestrijden. Angsten zijn vaak afkomstig uit het verleden en/of de toekomst. Deze angsten zijn voor het nu niet reëel en de acceptatie is tijdens dit triplevel mogelijk.

U kunt hier de informatie van alle triplevels nalezen

Beantwoorden
1 reactie
marcel
Berichten: 651
Admin
Topic starter
(@marcel)
Noble Member
Deelgenomen: 4 jaren geleden

Wij hebben al een aantal klanten mogen helpen door het begeleiden van een psychedelische healing. Een aantal van deze truffel ceremonies zijn ingezet om psychisch gezonder te worden.  Een klein aantal van deze klanten hebben hierbij trip level 3 behaald en hebben daar een recensie over geschreven. De recensies zijn mooi om te kunnen inschatten waar het nou om gaat tijdens een trip en wat de rol is van een tripsitter. Het gaat over de volgende recensies:

- Ervaring truffel-sessie

- Recensie tripherapie

- Marcel als a safe space tripsitter

- Kort verslag over mijn level 3-4 trip bij Marcel

- Triplevel 3 truffel ceremonie

- Recensie triptherapie triplevel 3

- Trip ervaring met Marcel

Mocht je meer recensies willen lezen over andere trip levels dan zijn deze hier te vinden:

- Recensies triptherapie

https://triptherapie.nl/wp-content/uploads/2019/09/Review.jpg

Beantwoorden