Zoek
Sluit dit zoekvak.

Truffelceremonie

truffe

Ontdek de intropspectie van een Truffelceremonie

Een truffelceremonie is een ervaring die je leven kan veranderen. Het kan je helpen om diepe inzichten te krijgen in jezelf en de wereld om je heen. Bij Triptherapie bieden we professionele begeleiding bij het ondergaan van een veilige en betekenisvolle truffel ceremonie.

Klik hier als je bent geïnteresseerd in de open truffel ceremonie

Wat is een truffelceremonie?

Een truffelceremonie is een gezamenlijke ervaring waarbij psilocybine-houdende truffels worden gebruikt om een psychedelische ervaring op te wekken. Deze ceremonie wordt vaak gebruikt om diepe inzichten te krijgen in het leven en om spirituele verlichting te bereiken. Het kan ook worden gebruikt om angsten en depressies te behandelen en om creativiteit en empathie te vergroten. Het is altijd raadzaam om te bedenken met welke intenties je wilt beginnen aan een truffel ceremonie.

Tijdens een truffelceremonie zal er een reis plaatsvinden naar het onderbewuste. Deze reis in het onderbewuste van jezelf kan spannend zijn, nieuwe inzichten opleveren of gebruikt worden als een zeer sterke therapie tegen diverse psychische aandoeningen. Met de juiste voorbereiding en setting tijdens de truffel ceremonie kunnen we ongekende resultaten boeken om te groeien in het leven. Het gebruik van dit soort middelen brengt men in een staat die veel overeenkomsten vertoont met wat er met je gebeurd als je een een zeer diepe staat van meditatie bereikt en dat keer een factor 1000. Bij hogere doseringen spreken sommigen ook wel overeen mystieke ervaring (zie ook de video).

De werking van truffels

De effecten van een truffelceremonie kunnen sterk variëren, afhankelijk van de persoon en de dosering. Over het algemeen kunnen de effecten worden onderverdeeld in drie fasen en de eerste effecten zijn soms al na 15 minuten merkbaar: de eerste fase omvat meestal een verhoogde hartslag en gevoelens van euforie en verwondering. Alle zintuigen gaan beter werken. Kleuren worden helderder, geluiden klinken intens en het lijkt alsof de gehele omgeving voelbaar wordt. In de tweede fase kunnen de effecten intenser worden en kunnen er visuele en auditieve hallucinaties optreden. Tijdens de tweede fase zal de begeleiding je vaak stimuleren om meer naar binnen te keren zodat je optimaal gebruik kunt maken van de effecten. Tijdens de derde fase zijn de effecten meestal minder intens, maar kan er nog steeds sprake zijn van een gevoel van verbondenheid met de wereld om ons heen en kunnen de verhalen van de individuele reizen worden gedeeld. Redelijk vaak komt synesthesie, het in elkaar overlopen van zintuigelijke beleving, voor bij de truffel ceremonies.

Lees hier meer over synesthesie tijdens psychedelische sessies

Synesthesia -Truffelceremonie

Afhankelijk van de dosering die in overleg met ons is gekozen zullen de hoeveelheid effecten variëren. Hoe hoger de dosering des te hoger de triplevel en de effecten. Tijdens onze truffel ceremonies bieden we altijd een extra portie aan na ongeveer een uur naar de start. Zo kan er worden afgetast of een booster handig kan zijn.

Lees hier meer over de triplevels en effecten

Meer dan alleen een truffelceremonie

De meeste klanten die een truffel ceremonie aanvragen willen graag werken aan de mentale gezondheid. Een truffel ceremonie leent zich daar uitstekend voor, maar we gaan verder dan dat. Na de aanmelding krijgt u op basis van de door u ingevulde gegevens ook voedings- en bewegingsadvies eventueel in combinatie met supplementen. Dit doen wij omdat het resultaat van een truffel ceremonie dan zo veel beter zal zijn. Tevens geven we ook kijk, lees of luistertips mee waarvan wij denken dat deze informatie je tijdens de truffel ceremonie kan helpen. Tijdens de truffel ceremonie zullen wij u bijstaan om te werken aan de vooraf gestelde doelen. Op de dag van de ceremonie zullen we gebruik maken van aromatherapie, kleurentherapie en muziek om de ervaring zo goed mogelijk te laten verlopen. Samen gaan we voor de volle winst!

Is een truffelceremonie veilig voor iedereen?

Een truffelceremonie kan veilig zijn als het op de juiste manier wordt uitgevoerd. Bij Triptherapie zorgen we voor professionele begeleiding en een veilige omgeving om de risico’s tot een minimum te beperken. Het is echter belangrijk om te onthouden dat psychedelica potentieel gevaarlijk kunnen zijn voor mensen met bepaalde medische aandoeningen of die bepaalde medicijnen gebruiken. Iedere aanmelding zullen wij screenen op veiligheid. En de tips waar we het hierboven over hebben baseren we ook op de intake/screening.

image -Truffelceremonie

Handige links: Prijzen | Contact | Reserveer een psilocybine sessie | Agenda truffel ceremonies

Liever een eigen groep samenstellen of een privé sessie?

Naast de georganiseerde open truffel ceremonies kan je ook zelf een groep samenstellen of een individuele sessie bij ons boeken. Hoewel onze open truffel ceremonies slechts met 6 deelnemer iss begrijpen we goed als je toch een privé sessie wilt. Ook als je een privé sessie wilt is het raadzaam om de intake in te vullen die je hierboven kunt vinden.