Kan ik een paddo tr...
 
Meldingen
Alles wissen

[Opgelost] Kan ik een paddo trip therapie doen als ik Bisoprololfumaraat gebruik?

1 Berichten
2 Gebruikers
1 Likes
1,430 Bekeken
Loodgieter Noord Holland
Berichten: 1
 Loodgieter Noord Holland
Topic starter
(@Loodgieter Noord Holland)
New Member
Deelgenomen: 4 jaren geleden

Kan ik een paddo trip therapie doen als ik Bisoprololfumaraat gebruik? Alvast dank,

Loodgieter Noord Holland

Beantwoorden
Onderwerp trefwoorden
marcel
Berichten: 651
Admin
(@marcel)
Noble Member
Deelgenomen: 4 jaren geleden

Paddo's en truffels bevatten psilocybine wat naar psilocine wordt omgezet en die stof heeft uitwerking op de bloeddruk en niet de hartslag (XTC verhoogt wel de bloedruk en hartslag). De bloeddruk gaat slechts een klein beetje omhoog tijdens het begin van een diepere trip. Bisoprololfumaraat is een Bèta blocker en verlaagd juist de bloeddruk en vertraagt de hartslag. Omdat Bisoprololfumaraat en psilocybine elkaars tegenpolen zijn is het effect niet zo schrikbarend.

Wat ik wel wil aanraden is om sowieso 2 weken van te voren te beginnen aan een bloeddrukverlagend dieet en geen alcohol te drinken en/of andere drugs te gebruiken. Dat betekend dus gezond eten met veel kaliumhoudende groenten en minder natrium(zout). Een gezonde leefstijl zou er al voor moeten zorgen dat u minder Bisoprololfumaraat nodig heeft. Het zou mooi zijn als u uw bloeddruk af en toe meet terwijl u uw dieet aanpast.

Overleg ook even met uw arts over het voornemen om uw dieet aan te passen bekijk samen of de medicatie omlaag kan. Het zou mooi zijn als dit een start is voor een gezonder leven.

Beantwoorden