cropped-Triptherapie-transparant.png
Meldingen
Alles wissen

Gwen paddo trip

1 Berichten
1 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
782 Bekeken
Marcel van der Putten
Berichten: 894
Admin
Topic starter
(@marcel)
Noble Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden

Gwen paddo trip

Voor het programma 'Spuiten en Slikken' wilde Gwen van Poorten wel een paddotrip ervaren. Ze besloot dit na een spirituele kambo-sessie. Het doel van haar paddotrip was om meer rust te vinden en minder streng voor haarzelf te zijn.  Ze besloot om ergens deel te nemen aan een paddo ceremonie met niet al te beste begeleiding. Bekijk de terugkijk op deze ervaring via deze video:

https://www.youtube.com/watch?v=Ghjp-GYSq6Q

Het kan beter

Een hoop mensen denken te weten hoe je een goede tripbegeleider kan zijn, maar het is niet altijd zo makkelijk als het lijkt. Goed omgaan met de behoeften van een trippend persoon is makkelijk bij goede trips en iets moeilijker bij uitdagende ervaringen. Het belangrijkste is dat de deelnemers veilig zijn en ook zichzelf veilig voelen, dat loopt namelijk niet altijd synchroon. Zodra iedereen zich veilig genoeg voelt om naar binnen te keren is een fase zonder woorden wel beter om de introspectie aan te gaan. Nogmaals kan dit alleen als je je veilig voelt.

 

Paddo's mogen niet meer

Paddo's zijn illegaal geworden in 2008 en sindsdien worden deze ceremonies met magic truffles gedaan. Wil je daar meer over weten? Meer info:

Truffel ceremonie

psilocybine ceremonie of MDMA ceremonie

Beantwoorden