Zoek
Sluit dit zoekvak.

Inhoudsopgave

Paddo ceremonie in Nederland

Inhoudsopgave paddo ceremonie

Psilocybine therapie

Legale paddenstoelen ceremonie

De paddo ceremonie is een term die wordt gebruikt om te verwijzen naar spirituele of therapeutische ceremonie die het gebruik van magische paddenstoelen, zoals psilocybine-bevattende paddenstoelen, omvatten. Andere termen die vaak worden gebruikt om deze ceremonies te beschrijven zijn onder andere ‘magic mushroom ceremony’, ‘paddo-sessie’ en ’truffel ceremonie’. Tijdens deze paddo ceremonies worden gewoonlijk rituele elementen betrokken die gericht zijn op het creëren van een veilige en heilige ruimte om de geest te openen en de verbinding met het goddelijke te vergemakkelijken. De ervaring biedt een intense spirituele reis, waarin innerlijke groei, genezing en inzicht kunnen worden verkregen. De paddo ceremonie is een traditionele praktijk die in verschillende culturen over de hele wereld wordt beoefend en die tegenwoordig wordt verkend als een mogelijkheid voor geestelijke genezing en persoonlijke ontwikkeling. Ondanks de naamgeving zoals paddo ceremonie doet vermoeden dat het om illegale paddo’s gaat wordt er in werkelijkheid om een legale variant. Hieronder leggen we uit waarom.

Psilocybine therapie of ceremonie

Termen betreft paddo ceremonie

Paddo ceremonie

Paddo’s zijn illegaal maar magische truffels niet. De magische truffel behoort to hetzelfde organisme als de paddo en heeft hierdoor exact dezelfde werking als de paddo.

Psilocybine ceremonie

Psilocybine is een illegale stop die vermeld is op lijst 1 van de opiumwet. Een legale oplossing is om magische truffels te gebruiken die psilocybine bevatten.

Truffel ceremonie

De naam truffel ceremonie is de correcte naam voor alle ceremonies in Nederland. Bij psilocybine, paddo of paddenstoelen ceremonie wordt de truffel ceremonie bedoeld.

Mushroom ceremonie

Een magic mushroom ceremony is de Engelse term van de paddenstoelen ceremonie. Ook hierbij gaat het om de stof psilocybine die vooral wordt verkregen uit de magic truffles.

Magic truffel ceremonie

De magic truffel ceremonie of magische truffel ceremonie is hetzelfde als de truffel ceremonie. De magic truffle bevat psilocybine en is de hoofdreden voor het gebruik ervan.

Psilohuasca ceremonie

De psilohuasca ceremonies worden gedaan met psilocybine-houdende truffels en een MAOi die ook bij Ayahuasca wordt gebruikt. Bij deze combinatie zijn er minder truffels nodig.

Het aanbod bij Triptherapie

Wij bieden een divers assortiment aan psychedelische ceremonies voor geïnteresseerden die de therapeutische en spirituele potentie van psychoactieve stoffen willen verkennen. Wij hebben drie opties: de MDMA-ceremonie, de truffel (psilocybine/paddo) ceremonie en de psiloflora ceremonie. Elke ceremonie is op zijn eigen unieke manier, het biedt een krachtige en transformerende ervaring die persoonlijke groei en introspectie bevordert.

Hoewel alle drie de ceremonies gericht zijn op het gebruik van psychoactieve stoffen, verschillen ze in de specifieke stoffen die worden gebruikt. MDMA is bijvoorbeeld een synthetische stof die vaak wordt gebruikt in een therapeutische setting om emotionele blokkades te verminderen en communicatie te bevorderen. Truffels en psiloflora zijn daarentegen natuurlijke psychedelica die bekend staan om hun spirituele en visuele effecten en ook effectief zijn bij de behandeling van depressie. Ook verschilt de manier waarop elke ceremonie wordt uitgevoerd. Zo zijn MDMA-sessies vaak meer gericht op gesprekken en discussies in vergelijking met de truffel- en psiloflora-ceremonies. Als je meer wilt weten over elke ceremonie, klik dan op de onderstaande knoppen om ze in detail te verkennen.

cropped Triptherapie transparant -Paddo ceremonie
Schiedam19 e1669154533484 -Paddo ceremonie

Truffel ceremonie

Psiloflora ceremonie

MDMA ceremonie

Paddo ceremonie en voorbereiding

Bij zowel de individuele psychedelische sessies als de groepsceremonies bieden we extra ondersteuning in de vorm van adviezen op basis van de intake. Na het invullen van de intake en het reserveren van een paddo ceremonie (psilocybine ceremonie) geven wij adviezen om de algehele gezondheid en de neurochemie te verbeteren. De adviezen bevatten een voeding- en supplementenadvies. Verder geven we ook lees- en videosuggesties die aansluiten bij de persoonlijke doelen. Vul bij voorkeur de intake in voor het reserveren van een datum zodat we voor u kunnen controleren of er contra-indicaties zijn.

Agenda truffel en MDMA ceremonies

Truffel ceremonie

Psychedelic Loft Schiedam
550 Max. 6 deelnemers
  • 27 Juli 2024
  • 24 Augustus 2024
  • 7 September 2024
Schiedam

Psilocybine ceremonie

Yügen Forest Dronten
675 Max. 8 deelnemers
  • Geen beschikbaarheid
Dronten

MDMA Groepssessie

Psychedelic Loft Schiedam
650 Max. 5 deelnemers
  • 22 Juni 2024
  • 6 Juli 2024
  • 3 Augustus 2024
Schiedam