One day truffel ret...
 
Meldingen
Alles wissen

One day truffel retreat

1 Berichten
1 Gebruikers
0 Reactions
147 Bekeken
Marcel van der Putten
Berichten: 1171
Admin
Topic starter
(@marcel)
Famed Member
Deelgenomen: 6 jaar geleden

One day truffel retreat

Sommige mensen noemen een truffelceremonie of truffelsessie waarbij er geen overnachting wordt aangeboden door de organisator een one day truffel retreat. In correct Nederlands zou dit een ééndaagse truffelretraite zijn. Wij noemen deze begeleidde psilocybine ervaringen gewoon een ceremonie of een sessie.

Wil je individueel of als groep deelnemen?

Een belangrijke vraagt voordat je deelneemt aan een psychedelische retraite is of je wilt aansluiten bij een groep onbekenden of dat je liever één op één begeleiding krijgt. Een voordeel van een truffelretraite is de mogelijkheid om te verbinden met gelijkgestemde individuen. Je kunt deelnemen aan groepssessies en delen van ervaringen met anderen die dezelfde reis maken. Dit kan een gevoel van gemeenschap en steun bieden.

Een privé truffel sessie heeft verschillende voordelen ten opzichte van een groepsceremonie. Ten eerste is er meer persoonlijke aandacht en begeleiding beschikbaar tijdens een privé sessie. De therapeut kan zich volledig richten op jouw individuele behoeften en ervaringen, waardoor er een veilige en ondersteunende omgeving wordt gecreëerd.

Daarnaast biedt een privé sessie meer flexibiliteit in termen van planning en duur. Je kunt de sessie aanpassen aan jouw specifieke wensen en behoeften, zonder rekening te hoeven houden met andere deelnemers.

Een ander voordeel is de privacy en vertrouwelijkheid die een privé sessie biedt. Je kunt in alle rust en zonder afleiding jezelf openstellen voor de ervaring, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over anderen die aanwezig zijn.

Meer over: Truffelsessie | Truffelceremonie

 

https://truffelceremonie.info/wp-content/uploads/2024/01/Truffelceremonie.jpg

Beantwoorden