Truffelsessie Noord...
 
Meldingen
Alles wissen

Truffelsessie Noordwijk

1 Berichten
1 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
328 Bekeken
Marcel van der Putten
Berichten: 740
Admin
Topic starter
(@marcel)
Noble Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden

Truffelsessie Noordwijk

Wegens mijn woonadres in Noordwijkerhout ben ik ook vaak in Noordwijk voor het begeleiden van een truffelsessie. Wij hebben naast het gebruik van onze eigen locagie ook een een aan huis service aan als het gaat om de truffelsessies. Voor een Truffelsessie in Noordwijk kan je dus gebruik maken van onze hoogwaardige dienstverlening.

Truffel sessie

Waarom kiezen voor een truffelsessie?

Psilocybine en magische truffels kunnen een introspectieve reis bieden om te gaan naar een rijk buiten onze fysieke realiteit. Deze reis is niet alleen een ontdekkingstocht naar ons zelf, maar ook naar het ervaren van het goddelijke in onszelf. Het moedigt ons aan om een liefdevolle verbinding met onszelf te maken, om onszelf te accepteren zoals we werkelijk zijn en om ons ego los te laten.

De magische truffelsessie kan een dieper inzicht kan bieden in ons innerlijke zelf, waardoor we van binnenuit kunnen genezen en stappen kunnen zetten naar zelfrealisatie. Door deze reis winnen we de kracht en moed om een transformerend en krachtig proces te starten, waardoor we de nodige veranderingen in ons leven kunnen aanbrengen. Of het nu gaat om meer zelfbewustzijn, het vinden van een doel, of het begrijpen van onszelf en de wereld om ons heen, De Magische Truffels stellen ons in staat om deze reis met hernieuwd enthousiasme, hoop en optimisme aan te gaan.

Waar in Noordwijk kan je terecht voor een truffelsessie?

Iedereen die in Nederland en dus ook Noordwijk woont zou gebruik kunnen maken van onze dienstverlening, mits het medisch verantwoord is. Marcel woont dichtbij Noordwijk en kan bij jou op huisbezoek komen zonder reiskosten te rekenen. Een andere optie is om zelf een accommodatie te huren in Noordwijkerhout, Noordwijkeehout of ergens in de buurt van Leiden en dan komen we langs op de dag van de afspraak.

Meer info: Truffelsessie | Marcel

Beantwoorden