Dosering MDMA en LS...
 
Meldingen
Alles wissen

Dosering MDMA en LSD bij candy flip

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Reactions
103 Bekeken
93b154e02f09c039028e309f400b3a56?s=80&d=monsterid&r=g -Forum
Berichten: 3
Topic starter
(@candyflip)
Active Member
Deelgenomen: 1 maand geleden

Wat is de dosering van MDMA en LSD bij candy flipping?

Beantwoorden
1 reactie
1 reactie
Marcel van der Putten
(@marcel)
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Famed Member
Berichten: 1191

@candyflip 

Geplaatst door: @candyflip

Wat is de dosering van MDMA en LSD bij candy flipping?

Candy flipping is een combinatie van MDMA en LSD, waarbij de unieke effecten van beide stoffen samenkomen. De dosering voor deze combinatie kan variëren afhankelijk van de individuele gevoeligheid, ervaring en de gewenste effecten.

Over het algemeen wordt voor MDMA een dosering van 75 tot 150 mg aanbevolen. Dit kan in sommige gevallen worden aangevuld met een booster van ongeveer 50% van de initiële dosis na ongeveer 75 minuten, afhankelijk van de reactie van de gebruiker. Voor LSD ligt de gebruikelijke dosering meestal tussen de 100 en 200 microgram, afhankelijk van de sterkte van de specifieke LSD die wordt gebruikt en de ervaring van de gebruiker.

Bij het plannen van een candy flip-sessie is het aan te raden om een intakeformulier in te vullen, om een eerste veiligheidscheck te doen. Dit helpt om eventuele contra-indicaties te identificeren en zorgt ervoor dat de sessie zo veilig mogelijk verloopt. Ook gebruiken wij de intake ter advies voor de te treffen voorbereiding om zo veel mogelijk ook de candyflip sessies te halen.

Zie ook: Intake | LSD sessie

https://lsd-therapie.nl/wp-content/uploads/2019/11/1p-LSD-and-LSD.jpg

Beantwoorden