cropped-Triptherapie-transparant.png
Heeft een tweede MD...
 
Meldingen
Alles wissen

Heeft een tweede MDMA sessie nut?

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
20 Bekeken
5cc1376e7dfd86aff8bf509c67e26a28?s=80&d=monsterid&r=g -Forum
Berichten: 22
Topic starter
(@trip-vragen)
Trusted Member
Deelgenomen: 2 jaar geleden

Ik heb mijn eerste MDMA sessie gehad. Het was veel beter dan mijn eerste Psilocybine-sessie, en ik denk dat ik de juiste stof voor mij heb gevonden. Het is MDMA. De eerste keer dat ik nu het gevoel heb dat er echt iets gebeurt in mijn hersenen en geest. Ik ben van mening dat de veranderingen momenteel nog steeds gaande zijn. Maar ik heb wel het gevoel dat een tweede MDMA-sessie me nog meer zou kunnen helpen, misschien (dat is mijn theorie…) om de hersenen een tweede ‘impuls’ te geven om veranderingen door te voeren, om positiever te voelen en te denken… Klopt dat? Is dat een redelijke theorie?

Beantwoorden
1 reactie
1 reactie
Marcel van der Putten
(@marcel)
Deelgenomen: 5 jaar geleden

Noble Member
Berichten: 951

@trip-vragen 

Geplaatst door: @trip-vragen

Maar ik heb wel het gevoel dat een tweede MDMA-sessie me nog meer zou kunnen helpen, misschien (dat is mijn theorie…) om de hersenen een tweede ‘impuls’ te geven om veranderingen door te voeren, om positiever te voelen en te denken… Klopt dat?

Het is mogelijk dat een tweede MDMA sessie de positieve veranderingen die door de eerste sessie zijn geïnitieerd kan versterken. Diverse onderzoeken tonen aan dat MDMA langdurige effecten heeft op de hersenen, waaronder verhoogde neuroplasticiteit en verbeterde emotionele verwerking. Door een tweede MDMA sessie kunnen er meer positieve effecten ontstaan en de inzichten uit de eerste sessie verder worden ontwikkeld.

Meer over: MDMA therapie

 

MDMA molecuul rood -Forum

Beantwoorden