Hoe krijg ik meer e...
 
Meldingen
Alles wissen

Hoe krijg ik meer effect van het microdoseren?

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Reactions
81 Bekeken
f9a9574de766f7f4374879dd804f6bcd?s=80&d=monsterid&r=g -Forum
Berichten: 2
Topic starter
(@microd)
Active Member
Deelgenomen: 2 maanden geleden

Ik ben al even aan het microdoseren maar het werkt niet meer zo goed als in het begin. In het begin hielp het met de focus en concentratie. Wat kan ik doen?

Beantwoorden
1 reactie
1 reactie
Marcel van der Putten
(@marcel)
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Famed Member
Berichten: 1171

@microd 

Geplaatst door: @microd

Ik ben al even aan het microdoseren maar het werkt niet meer zo goed als in het begin. In het begin hielp het met de focus en concentratie. Wat kan ik doen?

Het is niet ongebruikelijk dat de effecten van microdoseren na verloop van tijd afnemen. Dit kan te maken hebben met verschillende factoren, zoals gewenning aan de stof of veranderingen in de neurochemie van je hersenen. De volgende zaken kunnen misschien helpen.
 
1. Dosering aanpassen: Het kan zijn dat je tolerantie hebt ontwikkeld voor de stof die je microdoseert. In dat geval kun je overwegen om je dosering te verhogen. Het is belangrijk om dit geleidelijk te doen en de effecten goed in de gaten te houden.

2. Pauzes nemen: Het belangrijkste is  om af en toe een pauze te nemen van het microdoseren. Hierdoor kan de opgebouwde tolerantie weer herstellen naar normaal.

3. Ander psychedelicum: Als je merkt dat een bepaalde stof niet meer zo effectief is, kun je overwegen om een andere stof uit te proberen. Er zijn verschillende stoffen die gebruikt kunnen worden voor microdoseren, zoals psilocybine of LSD. Elk van deze stoffen heeft zijn eigen unieke effecten en het kan zijn dat een andere stof beter bij je past.

4. MAOi: Het gebruiken van een MAO-remmer kan de tolerantie resetten. Een voorbeeld hiervan zijn de caapi extracten of passiebloem(thee).

Meer informatie:
 
Beantwoorden