Kan EMDR samen met ...
 
Meldingen
Alles wissen

Kan EMDR samen met microdoseren?

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Reactions
34 Bekeken
201ccc0838fcdf9ec5b09d1bdeef1dc5?s=80&d=monsterid&r=g -Forum
Berichten: 1
 REm
Topic starter
(@rem)
New Member
Deelgenomen: 2 dagen geleden

Ik heb vanochtend een LSD microdose blotter genomen, kan ik straks nog wel naar de EMDR sessie?

Beantwoorden
Onderwerp trefwoorden
1 reactie
1 reactie
Marcel van der Putten
(@marcel)
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Famed Member
Berichten: 1361

@rem 

Geplaatst door: @rem

Ik heb vanochtend een LSD microdose blotter genomen, kan ik straks nog wel naar de EMDR sessie?

LSD kan in microdosisvorm ook invloed hebben op je perceptie, bewustzijn en stemming. Dit kan de manier waarop je de EMDR-sessie ervaart beïnvloeden. Het is mogelijk dat de effecten van de LSD je vermogen om je te concentreren tijdens de sessie kunnen beïnvloeden.

Daarnaast kan LSD ook invloed hebben op je emoties en herinneringen. EMDR-therapie richt zich specifiek op het verwerken van traumatische herinneringen en het kan zijn dat de LSD de intensiteit van deze herinneringen kan verhogen. Dit kan zowel positieve als negatieve effecten hebben, afhankelijk van de persoon en de specifieke situatie.

Het is daarom belangrijk om open en eerlijk te communiceren met je therapeut over de microdosis LSD die je hebt genomen. Op deze manier kan hij/zij de sessie aanpassen aan jouw behoeften en ervaringen. Je therapeut kan ook beter inschatten of het veilig en passend is om de sessie voort te zetten.

Wij verwachten dat een microdosering psychedelica in de meeste gevallen doeltreffender zal werken en in slechts enkele gevallen nadelig.

 

 

https://t4y7u6x5.rocketcdn.me/wp-content/uploads/elementor/thumbs/LSD-en-psilocybine-q7yf0fqphposmkwc53lof2cajucdfpun9m21moczr4.png

Beantwoorden