cropped-Triptherapie-transparant.png
Kan ik deelnemen aa...
 
Meldingen
Alles wissen

Kan ik deelnemen aan een truffelceremonie als ik sotalol Hcl aurobindo gebruik?

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Reactions
26 Bekeken
d56de633c4cf7dfcb0d7f6468a5b19d4?s=80&d=monsterid&r=g -Forum
Berichten: 2
 Moon
Topic starter
(@moon)
Active Member
Deelgenomen: 2 weken geleden

Kan sotalol hcl aurobindo samen met psilocybine uit de magische truffels?

Beantwoorden
1 reactie
1 reactie
Marcel van der Putten
(@marcel)
Deelgenomen: 5 jaar geleden

Noble Member
Berichten: 955

@moon 

Geplaatst door: @moon

Kan sotalol hcl aurobindo samen met psilocybine uit de magische truffels?

Sotalol HCl Aurobindo is een medicijn dat valt onder de bètablokkers. Een bètablokker werkt door het blokkeren van bèta-receptoren (bèta-adrenerge receptoren) zodat adrenaline minder invloed heeft op het hart. Door de werking van adrenaline te verminderen maakt dat de hartslag langzamer en zakt de bloeddruk. Bij truffelceremonies en truffelsessies wordt er gebruik gemaakt van psilocybine bevattende truffels. Psilocybine heeft geen directe invloed op de bèta-receptoren of bètablokkers zoals Sotalol HCl Aurobindo.

Bij het gebruik van psilocybine is er wel een kans op een verhoogde bloeddruk tijdens het inwerken van psilocybine (na omzetting naar psilocine). Hoeveel de bloeddruk stijgt tijdens dit begin is per persoon anders, maar dit kan overeenkomen met een zware krachtoefeninning in de sportschool zoals een stevige leg-press. Als iemand stevig kan trainen in de sportschool, kan een indicatie zijn dat de verhoogde bloeddruk geen probleem hoeft te zijn.

Veel mensen hebben aan het einde van de truffelsessie of ceremonie een lagere bloeddruk. Dit kan ook nog de volgende dag aanwezig zijn. Deze verlaagde bloeddruk na gebruik van psilocybine in combinatie met de bloeddrukverlagende effecten van een bètablokker, zoals Sotalol HCl Aurobindo, kan zorgen voor een te lage bloeddruk. Een te lage bloeddruk kan leiden tot duizeligheid, flauwvallen, verwarring en vermoeidheid.

Of Sotalol HCl Aurobindo met psilocybine veilig gebruikt kan worden hangt af van de conditie van het hart en of deze een tijdelijk bloeddrukverhoging aankan. Tevens dient er gekeken te worden of de bloeddrukverlaging na de uitwerking van psilocybine een probleem kan vormen. De halfwaardetijd van Sotalol HCl Aurobindo is ongeveer 12 uur is. Dit betekent dat na ongeveer 12 uur de helft van de ingenomen dosis Sotalol HCl Aurobindo uit het lichaam is verdwenen. Als de laatste dosering van Sotalol HCl Aurobindo zo'n 12 uur voor het gebruik van psilocybine wordt ingenomen, remt het de bloeddrukstijging van psilocybine-gebruik gedeeltelijk en zal de bloeddrukverlaging na de het uitwerken van psilocybine minder zijn. Het heropstarten van de betáblokkers zijn dan de tweede dag na het gebruik van psilocybine weer kunnen plaatsvinden.

Overleg met de behandelend arts of het tijdelijk stoppen van betáblokkers een goed plan is en veilig in combinatie met de staat van jouw hartconditie en of psilocybine voor jou veilig is.

Meer over: Psilocybine | Truffelsessie

magic truffel therapie -Forum

Beantwoorden