Magic mushrooms Ams...
 
Meldingen
Alles wissen

Magic mushrooms Amsterdam

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Reactions
60 Bekeken
549819cc4dea5281b1ebea99191e23e7?s=80&d=monsterid&r=g -Forum
Berichten: 23
 SERT
Topic starter
(@sert)
Trusted Member
Deelgenomen: 2 weken geleden

Is het mogelijk om een sessie met magic mushrooms in Amsterdam te doen?

Beantwoorden
1 reactie
1 reactie
Marcel van der Putten
(@marcel)
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Famed Member
Berichten: 1231

@sert 

Ja, het is mogelijk om een sessie met magic mushrooms in Amsterdam te doen. Als wij deze paddosessies organiseren, nemen we het ondergrondse gedeelte van de magic mushrooms mee, dit worden magic truffels genoemd. In Nederland is het gebruik van psilocybine, dat in truffels voorkomt, legaal, terwijl de paddenstoelen zelf (magic mushrooms) dat niet zijn. Dit maakt het gebruik van truffels een legale en toegankelijke optie voor mensen die geïnteresseerd zijn in psychedelische therapie.

Bij Triptherapie bieden we sessies aan op verschillende locaties, waaronder Amsterdam. Als je in Amsterdam woont of daar een hotel of Airbnb huurt, kun je een sessie boeken met een van onze ervaren begeleiders. Een van onze tripbegeleiders, Linda, is gevestigd in Amsterdam en kan sessies aanbieden zonder of met minimale reiskosten.

Om een sessie te boeken, is het aan te raden om eerst het intakeformulier in te vullen. Dit helpt ons om een goed beeld te krijgen van je medische en psychische achtergrond, wat essentieel is voor de veiligheid en effectiviteit van de sessie. Na de screening op veiligheid kunnen we een datum en locatie voor de sessie vaststellen.

Verder naar: Intake | Truffelsessie

 

 

https://triptherapie.nl/wp-content/uploads/2019/08/Krasnapolsky-Amsterdam.jpg.webp

Beantwoorden