Magic truffles sess...
 
Meldingen
Alles wissen

Magic truffles sessie België

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Reactions
31 Bekeken
d54848e71e781c2a0bc10b79377c3974?s=80&d=monsterid&r=g -Forum
Berichten: 7
Topic starter
(@berna)
Eminent Member
Deelgenomen: 3 weken geleden

Moet ik altijd voor een sessie met magische truffels vanuit België naar Nederland komen?

Beantwoorden
1 reactie
1 reactie
Marcel van der Putten
(@marcel)
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Famed Member
Berichten: 1311

@berna 

Geplaatst door: @berna

Moet ik altijd voor een sessie met magische truffels vanuit België naar Nederland komen?

Als je in België woont en geïnteresseerd bent in een sessie met magische truffels, is het inderdaad vaak noodzakelijk om naar Nederland te komen. Dit komt omdat het gebruik van psilocybine, de werkzame stof in magische truffels, in België illegaal is. In Nederland daarentegen is het gebruik van truffels legaal, wat het mogelijk maakt om een magische truffelsessie te ervaren.

Bij Triptherapie bieden we verschillende opties aan voor sessies, waaronder de mogelijkheid om naar onze locatie in Schiedam te komen. Hier hebben we een speciaal ingerichte ruimte, de Psychedelic Loft, waar je in een veilige en ondersteunende omgeving kunt deelnemen aan een truffelceremonie.

Daarnaast is het ook mogelijk om een sessie op locatie te organiseren. Dit betekent dat je een vakantiewoning, Airbnb of hotelkamer kunt huren in Nederland, en wij kunnen daar de sessie begeleiden. Dit biedt je de flexibiliteit om een omgeving te kiezen die voor jou het meest comfortabel is.

Het is belangrijk om voorafgaand aan de sessie een intake te doen, zodat we je persoonlijke wensen en eventuele medische achtergrond kunnen doornemen. Dit helpt ons om de sessie zo goed mogelijk af te stemmen op jouw behoeften.
 
 

 

 

 
https://t4y7u6x5.rocketcdn.me/wp-content/uploads/elementor/thumbs/Psilocybine_molecuul-zonder-bg-q7ycbsy0vvel1r9hetvfky7c0smx3x82bbm0hln1fk.png
Beantwoorden