cropped-Triptherapie-transparant.png
Welke dosering truf...
 
Meldingen
Alles wissen

Welke dosering truffels kan ik aan als ik al ervaring heb met cannabis, truffels, paddo’s, 2cb, lsd, mdma, alcohol, ketamine, cocaine, speed, rapé, sananga en kambo?

1 Berichten
1 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
27 Bekeken
Marcel van der Putten
Berichten: 908
Admin
Topic starter
(@marcel)
Noble Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden

Welke dosering truffels kan ik aan als ik al ervaring heb met cannabis, truffels, paddo’s, 2cb, lsd, MDMA, alcohol, ketamine, cocaïne, speed, rapé, sananga en kambo?

Als je al ervaring hebt met verschillende psychedelica en andere drugs, kan je waarschijnlijk een hogere dosering truffels aan dan iemand die geen ervaring heeft. Door jouw ervaring met Truffels, paddo's 2CB en LSD weet je waarschijnlijk al hoe het is om veel visuele effecten te krijgen (hallucinaties) en weet je al hoe je hiermee om kunt gaan. Een hoge dosering truffels zal je dan naar verwachting wel aankunnen.

Verder is het goed om na te denken wat je zou willen bereiken met een nieuwe truffeltrip. Als zo'n truffelsessie alleen bedoeld is om te spacen/hallucineren dan kan de combinatie van truffels en LSD (Wizardflip) interessant zijn, aangezien deze combinatie veel visuele effecten geeft. Als je het als therapie wilt doen, dan kan een hoge dosering truffels onder begeleiding van een therapeut je misschien verder helpen. Denk dus goed na over het doel van de nieuwe psychedelische reis en laat het ons weten. Geef ook aan welke triplevel je reeds maximaal hebt bereikt. Lees meer over deze onderwerpen via de links.

Meer info: Truffelsessie | Wizardflip | Triplevels

https://triptherapie.nl/wp-content/uploads/2020/05/LSD-en-psilocybine.png

Beantwoorden