Therapie met psiloc...
 
Meldingen
Alles wissen

Therapie met psilocybine i.p.v. truffels mogelijk?

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Reactions
41 Bekeken
d30cf030cab0fa05a517a3bddf298dac?s=80&d=monsterid&r=g -Forum
Berichten: 2
Topic starter
(@carly)
Active Member
Deelgenomen: 4 dagen geleden

Is het mogelijk om pure psilocybine tijdens therapie te krijgen in plaats van het eten van de magische truffels?

Beantwoorden
1 reactie
1 reactie
Marcel van der Putten
(@marcel)
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Famed Member
Berichten: 1349

@carly 

Geplaatst door: @carly

Is het mogelijk om pure psilocybine tijdens therapie te krijgen in plaats van het eten van de magische truffels?

Nee, in Nederland is psilocybine een illegale stof en mag alleen worden gebruikt in het kader van wetenschappelijke onderzoeken. Psilocybine komt voor in magische truffels en magische truffels en kan geïsoleerd worden in een zuivere vorm. Deze pure psilocybine kan vervolgens worden ingenomen in de vorm van capsules, tabletten of poeder. Ook kan psilocybine worden gesynthetiseerd in een  laboratorium. Beiden vormen van psilocybine zijn dus illegaal en niet te gebruiken tijdens therapie.

Toch kan het gebruik van pure psilocybine enkele voordelen opleveren ten opzichte van het eten van magische truffels. Ten eerste kan de dosering nauwkeuriger worden bepaald met pure psilocybine, omdat de concentratie van de werkzame stof bekend is. Dit kan vooral nuttig zijn bij therapeutische sessies waarbij specifieke doseringen nodig zijn voor optimale resultaten.

Bovendien kunnen sommige mensen de smaak en textuur van magische truffels als onplezierig ervaren. Het gebruik van pure psilocybine elimineert dit probleem, omdat het in een andere vorm kan worden ingenomen.

Verder kan pure psilocybine voorkomen dat iemand een allergische reactie krijgt als iemand een allergie heeft voor schimmels.

Wat kan dan wel?

Psilocybine therapie mag in Nederland alleen plaatsvinden als het geen medische behandeling is en als er magische truffels worden gebruikt. Deze truffels bevatten dus ook psilocybine en je zal daar net zo'n ervaring van krijgen als pure psilocybine. Het gebruik van magische truffels is legaal, terwijl paddo's en pure psilocybine dat niet zijn. De therapie wordt aangeboden als coaching onder invloed van een genotsmiddel en mag niet worden aangeboden als medische behandeling om te genezen.

Bij Triptherapie respecteren we de wet, maar kijken we wel wat we kunnen betekenen voor mensen die gebruik willen maken van de effecten van psilocybine. Wij bieden wel psilocybine sessies aan met truffels én je kan een therapeut kiezen om je te laten begeleiden. Voor personen met een allergie voor schimmels hebben we een oplossing om gebruik te maken van psilocybine.

 

 

https://triptherapie.eu/wp-content/uploads/2023/03/Triptherapie-new-logo-wide-text-2048x615.png

Beantwoorden