Truffel therapie Am...
 
Meldingen
Alles wissen

Truffel therapie Amsterdam

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Reactions
17 Bekeken
ec0953f0cd4548c4ce354fbd4ebbc23f?s=80&d=monsterid&r=g -Forum
Berichten: 1
Topic starter
(@jorrit)
New Member
Deelgenomen: 1 week geleden

Kan truffel therapie in Amsterdam onder begeleiding?

Beantwoorden
1 reactie
Marcel van der Putten
Berichten: 1234
(@marcel)
Famed Member
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Geplaatst door: @jorrit

Kan truffel therapie in Amsterdam onder begeleiding?

Ja, truffeltherapie kan zeker in Amsterdam onder begeleiding plaatsvinden. Bij Triptherapie bieden we namelijk de mogelijkheid om truffelsessies te organiseren op verschillende locaties, waaronder hotels, Airbnb, vakantiewoningen en privéwoningen in Amsterdam. Dit kan zowel voor individuele sessies als voor besloten groepsceremonies.

Onze aanpak is holistisch en gericht op het creëren van een veilige en ondersteunende omgeving waarin deelnemers hun ervaringen kunnen verkennen. Tijdens de sessies zorgen ervaren begeleiders ervoor dat de deelnemers goed worden ondersteund, zowel voor, tijdens als na de ceremonie. Dit omvat een intakegesprek waarin we de doelen en verwachtingen van de deelnemer bespreken, evenals advies over voeding, beweging en supplementen om de ervaring te optimaliseren.

Ik ben overigens al zeer vaak in Amsterdam geweest voor een truffelsessie. Veel personen uit het buitenland kiezen er namelijk voor om naar onze hoofdstad af te reizen om vervolgens daar een psychedelische sessie te doen.

 

https://triptherapie.nl/wp-content/uploads/2023/05/magic-truffel-therapie.png

Beantwoorden