Truffelceremonie vo...
 
Meldingen
Alles wissen

Truffelceremonie voor beginners

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Reactions
33 Bekeken
592e86f678b65600bb12dd25085688dc?s=80&d=monsterid&r=g -Forum
Berichten: 2
 TRU
Topic starter
(@tru)
Active Member
Deelgenomen: 2 dagen geleden

Is een truffelceremonie geschikt voor iemand met weinig ervaring? En welke dosering is dan handig?

Beantwoorden
Onderwerp trefwoorden
1 reactie
1 reactie
Marcel van der Putten
(@marcel)
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Famed Member
Berichten: 1242

@tru 

Geplaatst door: @tru

Is een truffelceremonie geschikt voor iemand met weinig ervaring? En welke dosering is dan handig?

Ja, een truffelceremonie kan zeker geschikt zijn voor iemand met weinig ervaring. Juist als mensen nog niet zo veel ervaring hebben met psychedelica, kan een truffelceremonie indrukwekkend zijn. Toch is belangrijk om de juiste dosering en aanpak te kiezen om een veilige en positieve ervaring te waarborgen. Bij Triptherapie bieden we verschillende niveaus van dosering aan, die zijn afgestemd op de ervaring en de behoeften van de deelnemers.

Voor beginners is de low dose (lage dosis) truffelceremonie vaak een goede keuze. Deze dosering van circa 15 gram psilocybine-houdende truffels, wat resulteert in minimale psychedelische effecten. Dit kan helpen om de angst voor de ervaring te verminderen en biedt een veilige introductie tot de wereld van psychedelica.

Een andere optie voor beginners is de medium dose (gemiddelde dosis), waarbij de dosering ligt op circa 25-30 gram. Deze dosering biedt een diepere ervaring dan de low dose, maar is nog steeds toegankelijk voor mensen die nieuw zijn in het gebruik van psychedelica. Dit niveau kan helpen bij het verkennen van persoonlijke inzichten en het werken aan emotionele of mentale uitdagingen.

Bij Triptherapie zorgen we voor een veilige en ondersteunende omgeving, ongeacht de gekozen dosering. We bieden ook persoonlijke adviezen ter voorbereiding op de ceremonie, zodat je goed voorbereid aan de ervaring kunt beginnen. Voor meer informatie over de verschillende doseringen en de bijbehorende ervaringen, kun je de onderstaande pagina's op raadplegen.
 

 

https://triptherapie.nl/wp-content/uploads/elementor/thumbs/psychedelica-or6xrsjcdy8fntal22u9lpcuelryx3nhjw44vw12ps.jpg

Beantwoorden