Truffelsessies
 
Meldingen
Alles wissen

Truffelsessies

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Reactions
36 Bekeken
0a01db521fe8cc2212ec34f9ae31f4e0?s=80&d=monsterid&r=g -Forum
Berichten: 1
Topic starter
(@petrat)
New Member
Deelgenomen: 4 dagen geleden

Kan ik twee truffelsessies achter elkaar doen met een maand tussen sessie 1 en 2?

Beantwoorden
Onderwerp trefwoorden
1 reactie
1 reactie
Marcel van der Putten
(@marcel)
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Famed Member
Berichten: 1247

@petrat 

Geplaatst door: @petrat

Kan ik twee truffelsessies achter elkaar doen met een maand tussen sessie 1 en 2?

Ja, het is mogelijk om twee truffelsessies met een maand tussen de sessies te plannen, maar er zijn verschillende factoren om rekening mee te houden. De effectiviteit van deze sessies kunnen variëren afhankelijk van de individuele omstandigheden, zoals de ervaringen tijdens de eerste sessie, en de doelen die men voor ogen heeft. De opgebouwde tolerante is weg na twee weken dus wat dat betreft kan je zeker na een maand de tweede truffelsessie inplannen.

In geval van psychedelische therapie is het belangrijk om de voortgang en de effecten van de eerste sessie goed te evalueren voordat je een tweede sessie plant. Dit kan helpen om te bepalen of er behoefte is aan een vervolg en welke aanpassingen eventueel nodig zijn in de aanpak of de dosering.

Na de eerste sessie wordt er doorgaans een nabespreking gehouden, waarin de ervaringen worden besproken en er gekeken wordt naar de vooruitgang. Dit biedt een kans om te reflecteren op de sessie en om te bepalen of er een onbalans is in neurotransmitters of andere factoren die de effectiviteit van de tweede sessie kunnen beïnvloeden.

Daarnaast is het ook belangrijk om te overwegen dat de effecten van psychedelica, zoals psilocybine in truffels, kunnen variëren van persoon tot persoon. Sommige mensen kunnen baat hebben bij frequente sessies, terwijl anderen meer tijd nodig hebben om de ervaringen te integreren.

Beantwoorden