Welke Docu op Netfl...
 
Meldingen
Alles wissen

Welke Docu op Netflix gaat over paddo's

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Reactions
19 Bekeken
d3789d487268ceaf99a2f1c4e2e5d3fc?s=80&d=monsterid&r=g -Forum
Berichten: 8
Topic starter
(@hippy)
Eminent Member
Deelgenomen: 7 dagen geleden

Welke docu is het beste op Netflix die gaat over het gebruik van magische paddenstoelen/psilocybine?

Beantwoorden
1 reactie
1 reactie
Marcel van der Putten
(@marcel)
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Famed Member
Berichten: 1242

@hippy 

Geplaatst door: @hippy

Welke docu is het beste op Netflix die gaat over het gebruik van magische paddenstoelen/psilocybine?

De documentaire die wij het beste vinden op Netflix met betrekking tot het gebruik van magische paddenstoelen en psilocybine is "Fantastic Fungi." Deze documentaire richt zich voornamelijk op de medicinale werking van paddenstoelen, met een sterke focus op psilocybine-houdende paddenstoelen. Het biedt een diepgaand inzicht in de therapeutische potentieel van deze psychedelica en hoe ze kunnen bijdragen aan de geestelijke gezondheid.

"Fantastic Fungi" is niet alleen informatief, maar ook visueel prachtig gemaakt, waardoor het de kijker meeneemt op een reis door de wereld van schimmels en hun impact op ons leven. De documentaire legt de nadruk op de mystieke en helende ervaringen die kunnen voortkomen uit het gebruik van psilocybine in een therapeutische setting.

Daarnaast is "How To Change Your Mind," gebaseerd op het boek van Michael Pollan, ook een uitstekende keuze. Deze serie behandelt verschillende psychedelische stoffen, waaronder psilocybine, en onderzoekt hun geschiedenis, werking en therapeutische mogelijkheden. Deze docu biedt een gedetailleerd overzicht van de wetenschap achter psychedelica en hun potentieel voor behandeling van diverse psychische aandoeningen.

 

https://triptherapie.nl/wp-content/uploads/elementor/thumbs/netflix-black-q7yer0eyyisa7cl86ixcwxyw3qsv8zfjmyjrdsc45c.webp

 
Beantwoorden