cropped-Triptherapie-transparant.png
Meldingen
Alles wissen

Al 1 jaar gestopt met roken na psilocybine sessie

1 Berichten
1 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
532 Bekeken
fe01a51b4ab8953bae4e32175deacbe6?s=80&d=monsterid&r=g -Forum
Berichten: 1
Topic starter
(@stephan)
New Member
Deelgenomen: 8 maanden geleden

Dag Marcel,

Β 

Ik wou je even dit berichtje sturen omdat ik een jaar geleden met jou een tripsessie heb gedaan omdat ik had gelezen dat de slaagkansen om te stoppen met roken met psilocybine veel groter waren dan eender welk medicijn of hulpmiddel.

In de 35 jaar dat ik heb gerookt heb ik al enorm veel pogingen ondernomen om te stoppen. Ik heb het geprobeerd op karakter, met pleisters, met medicijnen, vapen en met hypnose maar slechts 1 keer heb ik het een jaar kunnen volhouden. Alle andere keren amper een paar dagen of weken.

Ik stuur je nu dit bericht omdat ik vandaag aan dag 365 zit en nog altijd gestopt ben. Maar ik moet ook zeggen, in vergelijking met alle andere pogingen, dat het de eerste keer is dat ik ook helemaal niet meer naar een sigaret snak. Ze zeggen toch altijd: β€œeens een roker, altijd een roker” en vroeger had ik inderdaad regelmatig nog momenten dat ik het roken miste en ik had dan ook niet veel nodig had om te hervallen. Maar deze keer is heel anders, ik voel me geen gestopte roker maar gewoon een niet-roker. En dat is voor mij toch een heel belangrijk verschil. Ik kan het moeilijk anders verwoorden maar ik kan alleen maar zeggen dat ik dankbaar ben dat deze ene sessie zo’n grote impact heeft gehad.

En ook financieel want bij wijze van beloning zet ik elke week het uitgespaarde geld opzij en komende winter heb ik zoveel uitgespaard dat ik met mijn vrouw een paar daagjes naar Lapland kan gaan. Dat is toch ook mooi meegenomen πŸ™‚

Β 

In ieder geval, nogmaals bedankt voor de mooie ervaring.

Β 

Groetjes,

Stephan

Β 

https://triptherapie.nl/wp-content/uploads/2023/09/roken-psilocybine-.png

Beantwoorden
Onderwerp trefwoorden