cropped-Triptherapie-transparant.png
Meldingen
Alles wissen

MDMA sessie met Marcel

1 Berichten
1 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
84 Bekeken
d45d68d0909e8ca69583a6512b975bfa?s=80&d=monsterid&r=g -Forum
Berichten: 1
Topic starter
(@marjan)
New Member
Deelgenomen: 4 weken geleden

Drie weken geleden heb ik een MDMA-sessie gehad met Marcel. Ik heb ervoor gekozen dit thuis te doen. Vooral omdat het me fijn leek om dit in mijn eigen vertrouwde omgeving te ervaren.

Ik wist niet wat ik moest verwachten. Ik ben 62 en heb in mijn leven nog nooit een pilletje genomen of een jointje gerookt. Ik heb voor Marcel gekozen omdat hij veel van de materie afweet en dat leek me prettig. De reden dat ik een MDMA sessie geboekt heb, ligt besloten in trauma in het verleden en een angstig laag zelfbeeld. Ik gaf mezelf dagelijks doorlopend nare confirmaties, die nou niet bepaald opbeurend waren. Nadat ik alle documentaires op Netflix bekeken had en mijn neef tegen mij zei: Tante is MDMA niet iets voor jou? ben ik na nog drie maanden dubben, gaan boeken. En... geen seconde spijt gehad. 

Natuurlijk spannend, maar ik verheugde me er ook op. Marcel kwam hier en we hebben eerst even kort de tijd genomen om kennis te maken en vragen te stellen. Samen hebben we besproken, dat ik het gewoon zou laten gebeuren. Mijn intenties waren helder en Marcel was in de buurt. Ik kan niet anders zeggen: wat een mooie ervaring. Zo fijn! Ik heb inzichten mogen krijgen, die tot de dag van vandaag bij me zijn. En ik ben een stuk liever voor mezelf geworden. Ik ben er echt heel enthousiast over en ga zeker een tweede trip boeken, omdat ik zeker weet dat ik nog meer resultaat kan boeken. 

Tijdens de trip heb ik heerlijk op mijn bank, met mijn hoofd onder de dekens gelegen. Ik heb niet gepraat, ondanks dat Marcel dat aanbood en regelmatig vroeg of het goed met me ging en ik zijn hulp nodig had. Ik kreeg mooie dingen 'door', die helemaal resoneerden bij mijn staat van zijn. Dat neem ik nog steeds mee.
Het enige wat ik een volgende keer anders zou doen: De volgende dag vrij zijn. Ik moest aan het werk en ik liep toch een beetje met een hoofd op wolken.
Een ander mooi effect van de trip was, dat ik geen pijn had in mij knieën de volgende dag en de dag erna. Ik kon weer eens gewoon een trap aflopen. Misschien zit er nog steeds veel stress in mijn lijf vast. Wie weet helpt een volgende sessie hier weer bij. 

Beantwoorden