cropped-Triptherapie-transparant.png
DMT moet weer legaa...
 
Meldingen
Alles wissen

DMT moet weer legaal worden!

1 Berichten
1 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
24 Bekeken
Marcel van der Putten
Berichten: 919
Admin
Topic starter
(@marcel)
Noble Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden

DMT moet weer legaal worden!

Wij vinden dat DMT voor therapeutische sessies legaal moet worden! DMT heeft potentieel therapeutische voordelen voor de behandeling van verschillende psychische aandoeningen, waaronder depressie, angst en trauma-gerelateerde aandoeningen. Het kan helpen bij het verkennen en verwerken van gedachten, emoties en ervaringen op een diepgaand niveau. DMT kan ook leiden tot spirituele en transpersoonlijke ervaringen, die kunnen bijdragen aan persoonlijke groei en het gevoel van verbondenheid met de wereld om ons heen.

Het legaliseren van DMT voor therapie zou mensen toegang geven tot een potentieel effectieve behandelingsoptie die momenteel niet beschikbaar is. Het zou ook de mogelijkheid bieden voor wetenschappelijk onderzoek naar de therapeutische toepassingen van DMT, wat kan leiden tot een beter begrip van de stof en hoe deze het beste kan worden gebruikt in een therapeutische context.

Daarnaast kan het legaliseren van DMT voor therapie ervoor zorgen dat mensen die baat hebben bij deze behandelingsoptie niet langer gedwongen worden om illegale bronnen te gebruiken, wat risico's met zich meebrengt. De legalisering zou tevens ons de mogelijkheid bieden het aanbieden van psychedelische therapie met DMT.

 

Meer info: DMT trip uitgelegd

DMT trip visual -Forum

Beantwoorden
Onderwerp trefwoorden