cropped-Triptherapie-transparant.png
Therapie tijdens he...
 
Meldingen
Alles wissen

Therapie tijdens het trippen

1 Berichten
1 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
23 Bekeken
Marcel van der Putten
Berichten: 906
Admin
Topic starter
(@marcel)
Noble Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden

Therapie tijdens het trippen

Therapie tijdens het trippen, ook wel bekend als psychedelische therapie of triptherapie, is een vorm van therapie waarbij psychedelische middelen worden gebruikt om therapeutische effecten te bevorderen. Tijdens een triptherapie sessie wordt een psychedelisch middel zoals ayahuasca, DMT, LSD, MDMA of psilocybine (uit paddo's/magic truffels) ingenomen onder begeleiding van een ervaren therapeut.

Tijdens de triptherapie sessie wordt de perceptie van de persoon veranderd en wordt er een innerlijke reis gestart. Het brein werkt op een andere manier tijdens de trip, waardoor er diepere inzichten en emotionele doorbraken kunnen plaatsvinden. De therapeut begeleidt de persoon tijdens de trip en helpt hen om de ervaring te integreren en betekenis te geven aan wat er tijdens de trip naar boven komt.

Psychedelische therapie kan effectief zijn bij de behandeling van verschillende psychische aandoeningen, zoals depressie, angststoornissen, posttraumatische stressstoornis (PTSS) en verslavingen. Het kan ook worden gebruikt voor persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling.

Meer info over psychedelica: Ayahuasca | DMT | MDMA | LSD | psilocybine | Psilohuasca

https://t4y7u6x5.rocketcdn.me/wp-content/uploads/2023/02/image.png

Beantwoorden