Meldingen
Alles wissen

Paddo's

1 Berichten
1 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
250 Bekeken
Marcel van der Putten
Berichten: 733
Admin
Topic starter
(@marcel)
Noble Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden

Magische paddo!

Wanneer worden de paddo's nou weer eens een keer legaal? In 2007 konden we deze gewoon in de smartshops kopen! Paddo’s zijn in 2008 in Nederland illegaal geworden door een aantal incidenten tussen 2006 en 2008, voornamelijk met toeristen1. Door onverantwoordelijk gebruik van paddo’s zijn er soms dodelijke ongevallen gebeurd. Deze incidenten hebben ertoe geleid dat paddo’s nu illegaal zijn in Nederland. Later bleken de incidenten genuanceerder en was er sprake van aannames en polydrug gebruik, maar de paddo's bleven verboden.

Maas in de paddo-wet

In de Nederlandse wet wordt specifiek de ‘paddenstoelen’ genoemd als verboden middel, waardoor magische truffels en de kweeksets voor paddo's buiten schot blijven. Truffels zijn technisch gezien geen paddenstoelen, maar een ander deel van dezelfde schimmel. Ze groeien ondergronds en worden ook wel sclerotia genoemd. Hoewel ze er heel anders uitzien, hebben paddo’s en truffels dezelfde werkzame stoffen in verschillende concentraties. Bij het innemen van veel truffels worden dezelfde effecten behaald als het consumeren van paddo's.

Paddo therapie of paddo ceremonie?

Een paddo ceremonie is nu dus vervangen voor de truffel ceremonie om te voldoen aan de eisen van de wet. Elke keer als aanbieders van deze therapieën of ceremonies het hebben over paddo's wordt waarschijnlijk truffels al legaal alternatief gebruikt.

Termen betreft paddo ceremonie

Paddo ceremonie

Paddo’s zijn illegaal maar magische truffels niet. De magische truffel behoort to hetzelfde organisme als de paddo en heeft hierdoor exact dezelfde werking als de paddo.

Psilocybine ceremonie

Psilocybine is een illegale stop die vermeld is op lijst 1 van de opiumwet. Een legale oplossing is om magische truffels te gebruiken die psilocybine bevatten.

Truffel ceremonie

De naam truffel ceremonie is de correcte naam voor alle ceremonies in Nederland. Bij psilocybine, paddo of paddenstoelen ceremonie wordt de truffel ceremonie bedoeld.

Mushroom ceremonie

Een magic mushroom ceremony is de Engelse term van de paddenstoelen ceremonie. Ook hierbij gaat het om de stof psilocybine die vooral wordt verkregen uit de magic truffles.

Magic truffel ceremonie

De magic truffel ceremonie of magische truffel ceremonie is hetzelfde als de truffel ceremonie. De magic truffle bevat psilocybine en is de hoofdreden voor het gebruik ervan.

Psilohuasca ceremonie

De psilohuasca ceremonies worden gedaan met psilocybine-houdende truffels en een MAOi die ook bij Ayahuasca wordt gebruikt. Bij deze combinatie zijn er minder truffels nodig.

 

 

 
 
Schiedam19 e1669154533484 -Paddo ceremonie
 
 
Beantwoorden