Zoek
Sluit dit zoekvak.

Inhoudsopgave

Psilocybine ceremonie in Nederland

Een psychedelische reis met psilocybine wordt vaak psilocybine ceremonie of psilocybine therapie genoemd. Om legale redenen gebruiken we in Nederland we magische truffels die psilocybine en psilocine bevatten. Een psilocybine of truffel ceremonie kan helpen gebruik te maken van je innerlijke kracht en wijsheid, om problemen op te lossen of om je positieve eigenschappen te versterken. De effecten van psilocybine kunnen helpen om fysieke klachten, verslavingsproblematiek, depressie, angsten, rouwverwerking en posttraumatisch stress-stoornis te verminderen. Hierdoor kan een psilocybine ceremonie ingezet worden om problemen te benaderen en van een ander standpunt met oplossingen te komen. Het kan het leven lichter maken waardoor de mooie aspecten van het leven eerder gezien kan worden. Een psychedelische reis op psilocybine kan ook een spirituele ervaring opleveren of persoonlijke ontwikkeling, bewustwording en/of existentiële vragen beantwoorden.

Truffel ceremonie met psilocybine

De magie van de psilocybine truffel

Psilocybine, de belangrijkste psychoactieve stof in paddo’s en de legale truffels, wordt vaak beschreven als “magisch” vanwege het unieke effect op de menselijke geest. In tegenstelling tot veel andere drugs, veroorzaakt psilocybine geen afhankelijkheid of fysieke schade aan het lichaam. Het effect van psilocybine is voornamelijk psychologisch en kan gepaard gaan met intensieve ervaringen van vreugde, verwondering, transcendentie en verbondenheid met de natuur en andere mensen.

Psychedelische ervaringen worden vaak gebruikt voor therapeutische doeleinden en kunnen helpen bij de behandeling van verslaving, angst, depressie en posttraumatische stressstoornis. Er wordt steeds meer onderzoek gedaan naar psilocybine en de mogelijkheden ervan voor de behandeling van verschillende mentale gezondheidsproblemen.

De magische kracht van psilocybine kan zijn oorsprong vinden in het vermogen om de grenzen van de menselijke psyche te doorbreken, een diepgaande ervaring van bewustzijnsuitbreiding te bieden en een gevoel van innerlijke transformatie en heling te bevorderen.

Spiritualiteit speelt een rol bij de psilocybine ceremonie

Spiritualiteit is een breed begrip dat verwijst naar de zoektocht naar betekenis en doel in het leven en de verbinding met iets hogers dan de fysieke wereld. Het kan worden omschreven als het bewustzijn van het bestaan van een hogere kracht of energie die ons voorbij onze beperkte menselijke ervaringen verbindt. Spiritualiteit richt zich vaak op de ontwikkeling van de innerlijke wereld, met de nadruk op introspectie, meditatie en mindfulness.

Bij onze psilocybine ceremonies vinden we het belangrijk dat iedereen een ervaring krijgt en daarom bieden we de ceremonies aan met dosering naar wens, terwijl we kijken naar de veiligheid. Wij zien graag dat spiritualiteit een rol mag spelen bij diegenen die dat zoeken. De kans op een mystieke ervaring wordt door onze aanpak verhoogd en kan de volgende elementen bevatten:

  • Kosmische eenheid of egodood
  • Gevoel van verbondenheid
  • Geen/minder tijdsbesef
  • Gevoelens van geluk, euforie en dankbaarheid
  • Een niet uit te leggen ervaring
  • Transformatieve ervaring

Reviews psilocybine ceremonie

Lees hieronder hoe andere mensen onze psilocybine ceremonie hebben ervaren. Wil je nog meer reviews lezen over onze psychedelische sessies? Maak dan gebruik van de knop.

Start de intake

Wil jij deelnemen aan een psilocybine ceremonie en ben je nog geen klant van ons? Vul dan eerst de intake in zodat wij je kunnen controleren op eventuele contra-indicaties. Tevens zullen wij persoonlijke adviezen ter voorbereiding op de psilocybine ceremonie baseren op de intakegegevens.

De geplande ceremonies

Hieronder geven we de opsomming van de reeds geplande ceremonies. Bij de psilocybine (magic truffel) en de psiloflora ceremonies is de keuze vrij om de milde MAOi toe te voegen aan de magische truffel ceremonie. Ook het toevoegen van blauwe lotus of cacao valt onder de mogelijkheden van onze ceremonies

Truffel ceremonie

Psychedelic Loft Schiedam
550 Max. 6 deelnemers
  • 24 Augustus 2024
  • 7 September 2024
Schiedam

MDMA Groepssessie

Psychedelic Loft Schiedam
650 Max. 5 deelnemers
  • 3 Augustus 2024
Schiedam