Psilocybine ceremonie

Neem deel aan een open psilocybine ceremonie, stel uw eigen groep samen of boek een individuele psilocybine ceremonie

Psilocybine ceremonie uitgelegd

Bij psilocybine ceremonies wordt de psychedelica psilocybine ingenomen om een andere staat van bewustzijn te bereiken. Tijdens zo’n ceremonie wordt je begeleidt door bekwaam personeel, de muziek, de aroma’s, en andere extra’s die we inzetten.

Psilocybine ceremonies kunnen individueel worden gedaan, in besloten groepen of in open groepsverband. Uiteraard heeft elk van deze opties zijn eigen voordelen.

De psilocybine komt uit magic truffels en daarom worden deze ceremonies vaak truffel ceremonie genoemd. De hoogte van de dosering is het belangrijkst voor de uitwerking van de effecten.

Doseringen psychedelica

Open psilocybine ceremonie

De open groep psilocybine ceremonies zijn open voor iedereen die medisch in staat is om deel te nemen aan een psilocybine ceremonie.

De grootte van de groepen voor psychedelische ceremonies is maximaal 7 personen. Deze ceremonies zijn perfect om nieuwe mensen te leren kennen, maar vooral uw onderbewuste zelf.

Voor degenen die een psilocybine ceremonie willen doen voor de therapeutische effecten adviseren wij triptherapie. Triptherapie is een individuele psychedelische sessie met persoonlijke voorbereiding met de focus op een algehele gezondheid. Lees meer over triptherapie via de link of bekijk hieronder onze beschikbare open psychedelische ceremonies.

Triptherapie informatie

Onze locaties

Psychedelic Loft Schiedam

De Psychedelic Loft in Schiedam is een prachtige ruimte voor psychedelische therapie en voor spirituele reizen. De ruimte is geschikt voor 1-6 personen.

Psychedelic Loft Schiedam

Krachtcirkel Rijsbergen

Binnenkort zijn er ook individuele en groepsceremonies mogelijk in Rijsbergen, Noord-Brabant. Deze plek heeft mooie natuurlijke elementen die spritualiteit kunnen bevorderen.

Krachtcirkel Rijsbergen

Op uw locatie

Dankzij onze service op locatie kunt u ook zelf een ruimte aandragen. Wij komen in Nederland ook bij u thuis, in een hotel, Airbnb of vakantiehuis. U kunt dus altijd zelf een locatie kiezen die bij u past.

Op Locatie

Recensies van klanten

Beauterham

Triptherapie
tegen depressie

Het is echt letterlijk een reis, eerst werd het langzaam steeds moeilijker om gedachtes te formuleren, daarna werd het moeilijker om op woorden te komen en uiteindelijk kwam ik aanraking met mijn onbewuste. Het geniale is dat je onderbewuste weet waar jouw moeilijkheden en wonden zitten, waar aandacht aan geschonken moet worden en waar de genezing plaats dient te vinden.

Lees gehele recensie

Allan

Spiritual
ego death

I’m an atheist, but grew up very religious, this was the experience I’d been craving for a while since leaving my faith. It was the transcendence without the dogma. It was the numinous without the pulpit. In fact it was even beyond that… at one point I felt that I hadn’t just met god (I’m still an atheist but it’s the best word to describe what it felt like) but I became god. I was the universe, I became Vishnu the Hindu god of creation and Brahma at the same time.

Lees gehele recensie

Mathijs

Truffel ceremonie
tegen verslaving

De trip was mijn meest euforische en visuele trip die ik ooit heb meegemaakt, dat had ik even nodig zeg wat een opluchting.
Het gesprek na de trip met Marcel heeft mij zeer positief beïnvloed de dagen erna.
Ik dronk elke dag alcohol na werk en ben de afgelopen 4 jaar zo’n beetje al mijn geld aan het storten in online casino’s.
Ik heb niet meer de behoefte om te drinken en gokken nu, heb ook een beetje het gevoel dat ik het universum in de steek laat als ik weer begin.

Lees gehele recensie

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over onze dienstverlening en de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor al uw vragen.

Nieuws en blogberichten

22 Augustus – Extended psiloflora ceremonie – Psychedelic Loft Schiedam – Next level

Thematiek Het thema van deze ceremonie is Next Level. Op welke manieren kunnen we onszelf overstijgen? Het is een belangrijke vraag indien je wilt groeien naar de persoon die je wilt zijn. Voor sommigen kan het betekenen dat we eerst afstand moeten doen van oude dingen alvorens we nieuwe dingen kunnen toe laten. Hoe ga jij naar de next level? Gedurende de week voor de ceremonie zal er informatie m.b.t. het thema worden gedeeld via whatsapp/telegram/email. Buiten de groepsthematiek om kan i…

Lees verder

Dopamine detox

Dopamine, serotonine, GABA en acetylcholine Tijdens de aanmelding voor een psychedelische sessie testen wij eventuele tekorten van de neurotransmitters dopamine, serotonine, GABA en acetylcholine middels een vragenlijst. Dat doen wij omdat een tekort deze neurotransmitters kan zorgen voor verschillende psychische en psychosomatische klachten. Zo kunnen we via neurochemie de balans in het brein beter laten herstellen. Meer informatie over de verschillende neurotransmitters en voeding: …

Lees verder

Natuurlijke middelen voor een betere slaap

Slapen is belangrijk Hoe belangrijk slapen is voor de gezondheid hoeft waarschijnlijk niet uitgelegd te worden. Slaap heeft daarentegen soms een grotere invloed op onze psychische gezondheid dan wat wordt gedacht. Middels hormonale responses worden er herstelwerkzaamheden in het brein en het lichaam gestart. Een paar van de belangrijke hormonen zijn bijvoorbeeld melatonine, BDNF en HGH. Om goede slaap te hebben dient het stresshormoon cortisol juist weer laag te zijn. Een uitgebreide en ietwa…

Lees verder

De neurotransmitter acetylcholine

Een tekort aan acetylcholine? De neurotransmitter acetylcholine is betrokken bij geheugen, creativiteit en de snelheid van het brein. Als iemand minder creatief, trager van begrip, minder empathisch, nieuwsgierig of minder goed kan onthouden dan voorheen dan kan het zijn dat er een tekort aan acetylcholine in het brein aanwezig is. Tijdens de intake van triptherapie testen we onder andere acetylcholine Acetylcholine aanvullen Het aanvullen van de neurotransmitter acetylcholine kan m…

Lees verder

Voeding, beweging en supplementen tegen depressie en angsten

Triptherapie tegen depressie en angsten De meeste van onze klanten maken gebruik van triptherapie als behandeling tegen depressie en angst gerelateerde klachten. Psychedelische therapie op zichzelf staande geeft al hele goede resultaten, maar de combinatie met andere gezonde zaken zoals diëtiek, lichaamsbeweging en supplementen maken de aanpak nog doeltreffender. In deze blog bespreken we een aantal zaken die anti-depressief en tegen stress/angst werken. Anti-depressieve en angstverminder…

Lees verder

Wat zijn psychedelische hallucinaties?

Meerdere theorieën Als je een begeleidende rol speelt tijdens psychedelische therapie, tripsit opdrachten of spirituele psychedelische reizen krijg je te maken met verschillende mensen met verschillende ideeën over wat hallucinaties zijn. Elke uitleg die gegeven wordt past binnen de eigen overtuigingen die tot stand zijn gekomen door de omstandigheden van deze persoon. Voor sommigen zijn de hallucinaties een andere dimensie die informatie aan ons doorgeeft. Er is een grote groep die denkt d…

Lees verder

Kleine psychedelische groepceremonies

Een kleine groep of een grote groep? Als het gaat om psychedelische ceremonies dan hebben wij de voorkeur voor kleinere groepen. Bij kleinere groepen is er meer ruimte voor iedereen om zijn eigen psychedelische reis te maken terwijl er wel interactie kan zijn tussen de deelnemers. Wij maken de groepen daarom ook nooit groter dan zes personen. Individuele psychedelische ceremonies zijn nog beter? Het grootste deel van de truffel ceremonies die wij begeleiden zijn individuele sessies met…

Lees verder

Doctor Strange en psychedelische healing

Dr. Strange psychedelische scene Gisteren heb ik een terugkerende klant begeleid die na een kennismakende lage dosis psilocybine sessie ayahuasca had geprobeerd. Na de ayahuasca ceremonie wilde deze klant psiloflora proberen en dan de extended versie met meer samenwerkende planten voor een diepere ervaring. Tijdens de psiloflora sessie waren er veel indrukken en gebeurde er veel. De onderstaande scene leek op wat er tijdens de piek van de sessie gebeurde. https://www.youtube.com/watch?v=a…

Lees verder

The present is a present

Carpe diem In elke cultuur zijn er oneliners te vinden over dat we me moeten genieten van het moment zelf en niet te veel zorgen moeten maken over morgen. Elke mindfullness training of Guru zal u hetzelfde vertellen dat er is niets anders dan het eeuwige nu. “Pluk de dag”, “YOLO” en be here now zijn wijsheden die ons erop wijzen dat we meer moeten genieten van hier en nu en minder zorgen moeten maken over de toekomst. Yesterday is history, tomorrow is a mystery, but today is a gift. That i…

Lees verder