Sessie met MDMA + p...
 
Meldingen
Alles wissen

Sessie met MDMA + psilocybine in Amsterdam (hippieflipping)

1 Berichten
1 Gebruikers
0 Reactions
180 Bekeken
Marcel van der Putten
Berichten: 1171
Admin
Topic starter
(@marcel)
Famed Member
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Psychedelische sessie met tegelijkertijd MDMA en psilocybine (hippieflip) in Amsterdam

Het komt steeds vaker voor dat mensen heel graag een psilocybine sessie willen doen, maar dat de angst te groot is om psilocybine te gaan gebruiken. Deze personen kiezen dan ook steeds meer voor de hippieflip, een combinatie van MDMA en psilocybine. De MDMA zorgt doorgaans voor een veilig gevoeld, waardoor de psilocybine-trip veel makkelijker wordt om aan te gaan. Over het algemeen worden de volgende voordelen genoemd als het gaat om het toevoegen van MDMA aan een psilocybine sessie:

1. Versterking van positieve emoties: MDMA staat bekend om zijn vermogen om positieve emoties te versterken, zoals liefde, empathie en verbondenheid. Door MDMA toe te voegen aan een psilocybine sessie, kan het de positieve ervaringen en gevoelens tijdens de trip versterken.

2. Vermindering van angst en angstige gevoelens: MDMA heeft een angstverminderend effect en kan helpen om angst en angstige gevoelens tijdens de sessie te verminderen. Dit kan vooral nuttig zijn voor mensen die gevoelig zijn voor angst of die een angststoornis hebben.

3. Verbeterde communicatie en therapeutische interactie: MDMA kan de communicatie en therapeutische interactie tijdens de sessie verbeteren. Het kan mensen helpen om zich meer open en verbonden te voelen, waardoor ze gemakkelijker kunnen praten over hun ervaringen en emoties.

4. Verhoogde introspectie en zelfreflectie: MDMA kan ook de introspectie en zelfreflectie tijdens de sessie versterken. Het kan mensen helpen om dieper in zichzelf te kijken en inzichten te verkrijgen.

 

De persoon van vandaag die ik in Amsterdam bijsta, heeft ook gekozen voor de combinatie van MDMA en psilocybine. De doseringen zijn overwogen om van beide middelen de gewenste effecten te bereiken. Lees meer over de hippieflip via de links:

Meer info: Hippieflip | MDMA | Psilocybinesessie

hippieflip -Forum

Beantwoorden