Truffel sessie Nede...
 
Meldingen
Alles wissen

Truffel sessie Nederland

1 Berichten
1 Gebruikers
0 Reactions
1,299 Bekeken
Marcel van der Putten
Berichten: 1065
Admin
Topic starter
(@marcel)
Famed Member
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Truffel sessie Nederland

Een truffel sessie is in Nederland legaal en daarom komen er mensen vanuit het buitenland naar Nederland. De psilocybine die in de truffels zitten wordt omgezet naar psilocine en psilocine geeft dan weer de geestverruimende en hallucinerende eigenschappen van zo'n truffels sessie. Indien je deze magic truffels op verantwoorde manier gebruikt kan je het ervaren als een helend en/of spiritueel middel. Wij kunnen jou begeleiden op Nederlands grondgebied.

Lees hier het originele bericht over truffel sessie

 

Wanneer kan je beter geen truffel sessie doen?

Er zijn een aantal contra-indicaties als het gaat om gebruik van psychedelica. Zwangere en borstvoeding gevende vrouwen worden afgeraden psychedelica te gebruiken. Psychische aandoeningen zoals borderline, schizofrenie en psychoses zijn zeer sterke contra-indicaties. Ook bij hart-, vaat en of bloeddrukklachten kan je beter geen psychedelica gebruiken. Medicatie zoals Tramadol! antidepressiva, antipsychotica en bloeddrukmedicijnen zijn niet te combineren met psychedelica.

Waarvoor kan je een truffel sessie inzetten?

Indien er geen contra-indicaties zijn kan een truffel sessie gigantisch helpen om waardevolle inzichten te verkrijgen. Veel van deze inzichten worden gebruikt vanwege een therapeutisch doel zoals traumaverwerking, depressiebestrijding, verslavingsproblematiek en stress gerelateerde klachten (die zich ook fysiek kunnen manifesteren). Spiritualiteit en persoonlijke groei komt steeds vaker terug als thema voor een truffel sessie. Verder is er nog een kleine groep personen die gewoon de belevenis willen ervaren in een veilige situatie met ervaren begeleider.

therapie -Forum

Truffel therapie of truffel belevenis?

Wil jij een truffel sessie meemaken met therapie als thema? In dit geval is de voorbereiding belangrijk en zullen wij je gedurende 2 weken voor jouw truffel sessie tips geven om het meeste uit je sessie te halen. Wij adviseren dan op basis van jouw intake + neurotransmittertest welke supplementen, voeding, beweging en huiswerk (boeken, films, opdrachten e.d.) je kunt gebruiken/doen/bekijken zodat je al beter de trip ingaat en de effectiviteit van de sessie verhoogt. Deze aanpak noemen wij triptherapie.

Lees hier meer over triptherapie

Start de intake + neurotransmittertest

Wil je echter de truffel sessie gebruiken als belevenis of als spiritueel middel? Maak dan gebruik van onze truffel ceremonie zonder triptherapie. Dit is als het ware een tripsitter dienst inclusief psychedelica, aromatherapie en muziek.

Meer over de dienst tripsitter

Meer over een truffel ceremonie

Waar kan ik een truffel sessie doen?

We hebben een mooie locatie in Schiedam die speciaal ingericht is voor truffel sessie. We kunnen echter ook op uw locatie werken zolang het adres in Nederland is. Zo kunnen wij individuele en groepsceremonies ter plekke opzetten en begeleiden. U kunt dus gebruik maken van uw eigen woning, een woning van bekenden, een vakantiewoning, een Airbnb woning of zelfs een kamer van een hotel.

Lees meer over onze service op locatie

De ruimte in Schiedam heet de Psychedelic Loft en is geschikt voor 1-6 personen alhoewel de ruimte wel erg groot is voor slechts 1 persoon.

Lees hier meer over de Psychedelic Loft

 

Individueel, groep of open groep?

De meeste van onze klanten kiezen er voor om een individuele truffel sessie te ondergaan. Dit is vooral bij een therapeutisch doel dan ook de beste keuze. Buiten deze individuele sessies om kan je ook zelf een groep samenstellen om gezamenlijk een truffel sessie te doen. Wij hanteren minimaal 1 begeleider per 4 deelnemers en bij hogere doseringen is dit 1 op 3. Verder hebben we ook maandelijks een open ceremonie waarbij je met maximaal 5 onbekenden de reis naar het onderbewuste kan maken. De volgende open sessie is:

Overzicht open psychedelische ceremonies

Vragen over jouw truffel sessie?

Vraag ons gerust wat je wilt weten. Vraag van te voren jezelf af met welke reden jij een truffel sessie zou willen doen. Je kunt gebruik maken van de volgende contactmogelijkheden om jouw vragen aan ons te stellen.

Contact via chat apps

Tegenwoordig is chatten via chat apps zoals Whatsapp en Telegram het makkelijkste om snel contact te hebben. Het telefoonnummer dat wij voor deze chat apps gebruiken is 0640898455.

Contact via email

Ondanks dat e-mailen steeds minder vaak wordt gebruikt, kunt u uiteraard ook via e-mail contact met ons opnemen. U kunt ons e-mailen via het volgende email.

info@triptherapie.nl

Contact via de telefoon

Belt u liever? U kunt ons ook bereiken op telefoonnummer 0640898455. In het geval dat wij u niet te woord kunnen staan kunt via een bovenstaande optie ons verzoeken om u te bellen.

Beantwoorden