Zoek
Sluit dit zoekvak.

Service op locatie

Op locatie

Inhoudsopgave

Nederland is onze werkplek

Vanwege onze aan huis service kunnen wij u overal in Nederland van dienst zijn. Zo kunnen wij individuele en groepsceremonies ter plekke opzetten en begeleiden. U kunt dus gebruik maken van uw eigen woning, een woning van bekenden, een Airbnb woning of zelfs een kamer van een hotel.

Aan huis

Voor de meeste klanten die een individuele of kleinschalige ceremonie met bekenden aanvragen wordt deze optie het meeste gekozen. De kosten zijn lager omdat er niet gehuurd dient te worden. Andere voordelen die worden ervaren zijn met name de rust en het gemak van het niet hoeven te reizen. Vooral na de psychedelische ceremonie is het niet hoeven te reizen een pluspunt. Voor velen is het ook prettig om in een eigen vertrouwde omgeving een psychedelische ceremonie te doen. Alles wat rust brengt zorgt namelijk voor een betere psychedelische reis.

Airbnb

De populariteit van Airbnb is de laatste jaren flink gestegen. Airbnb wordt door onze klanten steeds vaker gebruikt. Vooral onze klanten vanuit het buitenland maken gebruik van Airbnb en laten ons daar langskomen. De voordelen zijn dat men na de ceremonie gewoon kan blijven overnachten en dat er altijd wel iets te vinden is ongeacht de grootte van een groep.

Airbnb scaled -Service op locatie

Hotels

Zelf een hotel boeken en daar de ceremonie in de hotelkamer laten plaatsvinden is ook een optie. Dit wordt minder gedaan dan de voorgaande opties. Hotelkamers zijn doorgaans geschikt voor 1 á 2 personen tegelijk.

Onze beschikbaarheid

U kunt via onderstaande module bekijken wat onze huidige beschikbaarheid is en eventueel een datum reserveren. Zo kunt u rekening houden met onze beschikbaarheid terwijl u een boeking kunt doen indien dat nog nodig is.

[bookly-form category_id=”10″ service_id=”37″ hide=”categories,services,staff_members,date,week_days,time_range”]

Reisafstand en parkeerkosten

Om de voorrijkosten te beperken kunt u het beste in onze omgeving iets boeken. Wij bereken 50 cent per gereden km vanaf de startlocatie van jouw begeleider. Lees meer over de begeleiders en de startlocatie via de pagina’s van onze tripbegeleiders.

Zelf langskomen

Zelf langskomen kan ook op onze locaties. Hieronder kan je meer informatie vinden over deze locaties die speciaal zijn ingericht voor psychedelische sessies.

Schiedam molen Noord -Service op locatie

Psychedelic Loft Schiedam

De Psychedelic Loft in Schiedam is een prachtige ruimte voor psychedelische therapie en voor spirituele reizen. De ruimte is geschikt voor 1-6 personen en ligt nabij Rotterdam.

Meer info
lounge scaled -Service op locatie

Watervilla Inspire Amsterdam

Watervilla Inspire is gelegen aan de Amstel in Amsterdam en is vanwege de meerdere vertrekken geschikt voor individuele sessies alsmede kleine groepen met iedereen zijn eigen ruimte.

Meer info
watervilla 1 scaled -Service op locatie

Watervilla Excellent Amsterdam

Watervilla Excellent in Amsterdam aan de Amstel is geschikt voor individuele therapeutische sessies waarbij je gebruik kunt maken van je eigen kamer gedurende de sessie.

Meer info

Prijzen psychedelische ceremonie

De prijzen van onze verschillende diensten kunt u inzien via de volgende link.

Prijzen Triptherapie

Heeft u vragen?

Indien u vragen heeft kunt u contact met ons opnemen. Via de volgende link kunt u via meerdere manieren contact met ons opnemen.

Contact opnemen

whatsapp -Service op locatie