Zoek
Sluit dit zoekvak.

Triptherapie

Triptherapie inverted transparent cropped

Triptherapie of truffel ceremonie?

Bij triptherapie.nl bieden we truffel ceremonies aan met extra oog voor de therapeutische effecten. Wij noemen de extra aandacht triptherapie. Bij ons kunt u dus kiezen voor een psychedelische ceremonie met extra aandacht voor uw persoonlijke situatie.

Wat betekent triptherapie?

De extra aandacht bij triptherapie wordt voornamelijk ingezet voor het behandelen van psychische klachten en aandoeningen. Bij een kleinere groep mensen wordt het ook ingezet tegen fysieke aandoeningen. Op basis van een intake en een neurotransmitter test geven wij een op maat gemaakt supplementenadvies. Tevens adviseren wij ook bepaalde voeding wel of juist niet te eten kan ons advies ook gaan over beweging.

Tevens kunnen wij ook adviezen geven over wat extra voorbereiding in de vorm van te lezen boeken of te bekijken video’s op platformen zoals Netflix of YouTube. Alle informatie die tijdens de voorbereiding wordt opgenomen in het brein kan namelijk een rol spelen bij de therapeutische effecten van de psychedelische sessie.

Triptherapie klanten

De meeste van onze klanten die gebruik maken van de triptherapie trajecten hebben last van depressie. Psychedelische therapie in combinatie met de gezonde lifestyle keuzes, waar triptherapie voor staat, is een holistische aanpak waarbij we het lichaam en de geest dus als een geheel behandelen. Deze aanpak van synergetisch werkende gezonde veranderingen wordt ook ingezet bij fysieke klachten die door stress worden veroorzaakt. Hieronder een top 5 lijstje van klachten die wij het meest behandelen.

  1. Depressie
  2. Burn-out
  3. Sociale angst
  4. Verslavingen
  5. PTSS

Tijdschema triptherapie

Doorgaans hanteren we een voorbereidingstijd van twee weken bij de triptherapie trajecten. Over het algemeen ziet een triptherapie traject er zo uit.

Extra informatie

Wilt u meer weten over wie we zijn en waar we onze diensten aanbieden? Maak dan gebruik van de volgende links voor meer informatie.

Tarieven triptherapie | Werkwijze triptherapie | Aan huis service | Onze locatie | Recensies triptherapie

Contact via chat apps

Tegenwoordig is chatten via chat apps zoals Whatsapp en Telegram het makkelijkste om snel contact te hebben. Het telefoonnummer dat wij voor deze chat apps gebruiken is 0640898455.

Direct chatten via Whatsapp

Direct chatten via Telegram

Contact via email

Ondanks dat e-mailen steeds minder vaak wordt gebruikt, kunt u uiteraard ook via e-mail contact met ons opnemen. U kunt ons e-mailen via het volgende email-adres.

info@triptherapie.nl

Contact via de telefoon

Belt u liever? U kunt ons ook bereiken op telefoonnummer 0640898455. In het geval dat wij u niet te woord kunnen staan kunt via een bovenstaande optie ons verzoeken om u te bellen.

Beginnen aan een traject

Bij ons beginnen de trajecten met het intakeformulier. Na het invullen van de intake zal er een eerste advies naar u worden verzonden per mail met daarin de geadviseerde trip en dosering. Verder staat er in de mail een uitleg wat de aanpak ongeveer zal zijn en hoe er een afspraak kan worden gemaakt voor de psychedelische sessie.

Start hier de intake

Overzicht beschikbare dagen

Bekijk onze huidige beschikbaarheid hieronder via de volgende link:

Agenda inzien