Hippieflip of candy...
 
Meldingen
Alles wissen

Hippieflip of candyflip?

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Reactions
116 Bekeken
93b154e02f09c039028e309f400b3a56?s=80&d=monsterid&r=g -Forum
Berichten: 3
Topic starter
(@candyflip)
Active Member
Deelgenomen: 1 maand geleden

Wat heeft jullie voorkeur? Een hippieflip of de candyflip?

Beantwoorden
Onderwerp trefwoorden
1 reactie
1 reactie
Marcel van der Putten
(@marcel)
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Famed Member
Berichten: 1234

@candyflip 

Geplaatst door: @candyflip

Wat heeft jullie voorkeur? Een hippieflip of de candyflip?

Als we kijken naar de therapeutische effecten, dan kiezen we eerder voor de hippieflip dan de candyflip. De hippieflip kan net even meer zorgen voor een diepgaande spirituele ervaring. Verder lijkt het erop dat psilocybine beter is voor de fysieke gezondheid dan LSD.

De hippieflip is een combinatie van psilocybine (paddo's of truffels) met MDMA. Deze combinatie kan helpen om angst te verminderen tijdens een psychedelische trip en kan een diepere en meer positieve ervaring bevorderen. Het angstremmende karakter van MDMA kan het vertrouwen vergroten en de controle verminderen, waardoor de trip gemakkelijker kan verlopen.

De candyflip is een combinatie van LSD met MDMA. Deze combinatie kan ook een synergetisch effect hebben, waarbij de stimulerende en empathogene eigenschappen van MDMA worden gecombineerd met de visuele en bewustzijnsveranderende effecten van LSD. Dit kan resulteren in een intense en diepgaande ervaring.

Het combineren van psychedelica kan extra risico's met zich meebrengt en dat de juiste dosering en begeleiding zijn belangrijk. Daarom raden wij altijd aan om een ervaren tripsitter of tripbegeleider in te schakelen en de nodige voorzorgsmaatregelen te nemen.

Meer over: Hippieflip

Beantwoorden