Hoe kan ik een MDMA...
 
Meldingen
Alles wissen

Hoe kan ik een MDMA sessie boeken?

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Reactions
60 Bekeken
59a9f26645bf2575a652082a1d40126e?s=80&d=monsterid&r=g -Forum
Berichten: 4
 ADEM
Topic starter
(@adem)
Active Member
Deelgenomen: 1 maand geleden

Hoe kan ik een MDMA sessie boeken? Hoe werkt t?

Beantwoorden
Onderwerp trefwoorden
1 reactie
1 reactie
Marcel van der Putten
(@marcel)
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Famed Member
Berichten: 1130

@adem 

Geplaatst door: @adem

Hoe kan ik een MDMA sessie boeken?

De beste manier om een MDMA sessie bij ons te boeken is om eerst de intake in te vullen. Als er geen contra-indicaties worden opgespoord, laten we je dat weten en kan je verder gaan met het reserveren van een sessie. In de tussentijd kan je dan al wel bekijken welke therapeut het beste bij je past en wat de beschikbaarheid is. We geven hierbij de links die handig zijn.

Intake | MDMA sessie | Therapeuten

Over het algemeen is dit de structuur van MDMA therapie:

- Screening op veiligheid op basis van de intake: Voordat er een dag wordt gereserveerd voor de MDMA sessie, wordt er een intakeformulier ingevuld waarin je informatie geeft over je medische en psychische achtergrond. Op basis hiervan wordt er gekeken of er contra-indicaties zijn voor het gebruik van psychedelica.

- Voedingsadvies ter voorbereiding van de sessie: Je krijgt advies over welke voeding je het beste kunt vermijden of juist kunt eten in de dagen voorafgaand aan de sessie. Dit kan helpen om de therapeutische werking van te optimaliseren.

- Supplementenadvies om de neurochemie te verbeteren: Je krijgt advies over welke supplementen je kunt nemen om je neurochemie te verbeteren en zo de ervaring te ondersteunen. Dit kan bijvoorbeeld helpen om de gemoedstoestand te verbeteren.

- Video- en leessuggesties die tot leven kunnen komen tijdens de sessie: Je ontvangt video's en/of leessuggesties die je kunt gebruiken tijdens de voorbereiding.. Deze suggesties zijn gerelateerd aan de doelen die je hebt ingevuld tijdens het invullen van de intake.

- Kleine opdrachten die kunnen helpen voorbereiden op de sessie: Je krijgt kleine opdrachten die je kunt uitvoeren om je voor te bereiden op de sessie. Deze opdrachten kunnen helpen om je intentie te bepalen en je mindset te versterken.

- Contact met de therapeut: Contact met de therapeut wordt intensiever tijdens de week voor de sessie. De therapeut zal verder helpen met voorbereiden.
 
- MDMA sessie: De MDMA sessie wordt volgens Triptherapie protocol gedaan. De therapeut kan in overleg met de klant wel extra technieken inbrengen om de kans op succes te verhogen.

- Tips voor na de sessie: Na de sessie ontvang je per e-mail tips en suggesties om de ervaring te integreren in je dagelijks leven.

- Integratiegesprek: Een aantal dagen na de ceremonie is er de mogelijkheid voor een integratiegesprek. Dit gesprek helpt je om de ervaring te verwerken en de inzichten te integreren in je leven.

- Beoordeling vooruitgang: Ongeveer 3 weken na de sessie wordt beoordeeld wat de vooruitgang is en of het handig is om een vervolgsessie te doen.
 
https://triptherapie.nl/wp-content/uploads/elementor/thumbs/1cbdf771-f40a-4664-b368-be2594a9eec8-qoiwhittes4sbns2slafsbw4obigr6983jen38pfr4.png
 
Beantwoorden