Zoek
Sluit dit zoekvak.

Inhoudsopgave

De tripbegeleiders van triptherapie

Welke begeleider past het beste bij jou? We hebben zowel mannelijke als vrouwelijke begeleiders met verschillende achtergronden. Onze begeleiders/therapeuten kunnen op huisbezoek komen zolang het binnen de Nederlandse grenzen is en binnen het bereik van hun afstandsbeperkingen valt. Voor deze service op locatie kan je jouw eigen huis, vakantiehuis, private Airbnb of hotel gebruiken.

 
 

Support

Ondersteunende functies zijn in ieder bedrijf belangrijk. Om de psychedelische sessies beter te laten verlopen hebben onze begeleiders de hulp van ondersteunend personeel. Zo bewaken we de veiligheid en kwaliteit van onze dienstverlening en zorgen we voor een betere klantervaring.

Janneke 2 -Ons team

Janneke

Janneke helpt voornamelijk mee achter de schermen en groepsceremonies. De support die Janneke geeft is in de vorm van eerste klantcontact en het schrijven van persoonlijke adviezen voor de psychedelische sessies. Tevens treedt Janneke op als vertrouwenspersoon bij sessies die zij zelf niet begeleidt. Janneke is tevens beperkt te boeken voor individuele sessies voor personen die graag met Janneke een sessie willen doen.