Hoe verandert MDMA ...
 
Meldingen
Alles wissen

Hoe verandert MDMA de perceptie?

1 Berichten
1 Gebruikers
0 Reactions
60 Bekeken
Marcel van der Putten
Berichten: 1065
Admin
Topic starter
(@marcel)
Famed Member
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Hoe verandert een MDMA sessie de perceptie?

Bij het gebruik van de meeste psychedelica functioneert de hersenen anders dan normaal, waardoor nieuwe inzichten en verbindingen ontstaan. De uitkomst van een sessie kan niet van tevoren worden voorspeld. Deze sessies stimuleren echter nieuwsgierigheid, waardoor individuen nieuwsgierig blijven naar zichzelf, anderen en de wereld. MDMA kan een positieve mindset creëren, individuen voorzien van nieuwe hoop en optimisme, die hen helpt op hun reis van herstel en het geloof in hun vermogen om te groeien en te genezen.

MDMA heeft verschillende effecten op de perceptie. Het verhoogt de gevoeligheid voor zintuiglijke waarneming, waardoor kleuren helderder lijken, geluiden intenser klinken en aanrakingen intenser worden ervaren. Dit kan leiden tot een verhoogd gevoel van verbondenheid met de omgeving en de mensen om je heen.

Daarnaast kan MDMA ook het gevoel van tijd veranderen. Tijd kan langzamer lijken te gaan, waardoor je meer in het moment kunt leven en intenser kunt genieten van de ervaringen.

Het verandert ook de emotionele perceptie. MDMA kan een gevoel van empathie en liefde opwekken, waardoor je je meer verbonden voelt met anderen en gemakkelijker emoties kunt delen. Dit kan leiden tot een diepere en meer open communicatie met anderen.

Meer over: MDMA sessies

https://triptherapie.nl/wp-content/uploads/elementor/thumbs/3fe8b4ef-68d7-4a95-9f1e-308874210ee1-qo8z2zrcootnnv4rago8knjyrv000a0ws4occk1ds0.png

Beantwoorden
Onderwerp trefwoorden