Ingegratie mogelijk...
 
Meldingen
Alles wissen

Ingegratie mogelijk na MDMA?

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Reactions
71 Bekeken
9d8c5a569d526aa1252b3caf3e7fc2f6?s=80&d=monsterid&r=g -Forum
Berichten: 4
Topic starter
(@mamad)
Active Member
Deelgenomen: 7 dagen geleden

Kan ik terecht voor een integratiesessie na het gebruik van MDMA?

Beantwoorden
Onderwerp trefwoorden
1 reactie
1 reactie
Marcel van der Putten
(@marcel)
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Famed Member
Berichten: 1335

@mamad 

Ja, voor onze klanten bieden we een integratiegesprek aan een aantal dagen na de MDMA sessie. Dit gesprek helpt om de ervaring te verwerken en de inzichten te integreren in je leven.
 
Verder bieden we voor iedereen die bij ons of elders een psychedelische ervaring heeft opgedaan groepsintegratie aan met psychodrama. De eerstvolgende integratiesessie voor groepen is op 14 december in Waalre

Psychodrama is een vorm van groepstherapie waarbij deelnemers actieve rollen spelen om persoonlijke ervaringen en emoties te verkennen en te verwerken. In combinatie met psychedelica therapie kan psychodrama een krachtig hulpmiddel zijn om de inzichten en ervaringen die tijdens de psychedelische sessies worden opgedaan te begrijpen en te integreren in het dagelijks leven.

De integratie van psychedelische ervaringen is van cruciaal belang omdat mensen vaak diepgaande inzichten en transformaties ervaren tijdens een psychedelische sessie. Het is belangrijk om deze ervaringen na afloop te begrijpen en te verwerken, zodat de therapeutische voordelen blijvend kunnen zijn. Psychodrama biedt een structuur waarbinnen mensen hun ervaringen kunnen delen, zichzelf kunnen uiten en ondersteuning kunnen vinden bij anderen die vergelijkbare reizen hebben doorgemaakt.

Tijdens een psychodrama-sessie kunnen deelnemers hun psychedelische ervaringen naspelen of symbolisch uitbeelden. Dit geeft hen de mogelijkheid om dieper inzicht te krijgen in de betekenis en het belang van hun ervaringen. Het stelt hen ook in staat om eventuele emotionele blokkades of trauma's die naar voren zijn gekomen tijdens de psychedelische sessie te verkennen en te verwerken.

Door psychodrama te combineren met psychedelica therapie (zoals met MDMA), kunnen therapeuten en deelnemers samenwerken om de therapeutische effecten van psychedelische ervaringen te versterken en te integreren. Deze benadering biedt een veilige en ondersteunende omgeving waarin mensen hun persoonlijke groei en transformatie kunnen bevorderen.

 
 
Integratie -Forum
Beantwoorden