Is een psychedelisc...
 
Meldingen
Alles wissen

Is een psychedelische sessie in Amersfoort mogelijk?

3 Berichten
2 Gebruikers
0 Reactions
28 Bekeken
38dfe1e41c8542bd5cf96a1da57504e2?s=80&d=monsterid&r=g -Forum
Berichten: 5
Topic starter
(@ramsterdam)
Active Member
Deelgenomen: 1 maand geleden

Is een psychedelische sessie tegen stress in Amersfoort mogelijk?

Beantwoorden
2 reacties
2 reacties
Marcel van der Putten
(@marcel)
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Famed Member
Berichten: 1191

@ramsterdam 

Geplaatst door: @ramsterdam

Is een psychedelische sessie tegen stress in Amersfoort mogelijk?

Ja, een psychedelische sessie tegen stress is mogelijk in Amersfoort, aangezien dit binnen Nederland is. Bij Triptherapie bieden we de mogelijkheid om sessies te houden op verschillende locaties, waaronder uw eigen woning, een Airbnb, of een hotel. Dit betekent dat als u in Amersfoort woont of daar een geschikte locatie heeft, we een sessie kunnen inplannen.

Onze sessies maken gebruik van psychedelica zoals psilocybine (magische truffels) en MDMA, die effectief kunnen zijn bij het verminderen van stress en het bevorderen van emotionele genezing. Psychedelische therapie heeft in verschillende studies aangetoond dat het kan helpen bij het verlichten van symptomen van stress, angst en andere psychische klachten. Dit komt doordat psychedelica de verbindingen in de hersenen kunnen beïnvloeden en een diepere introspectie en emotionele verwerking mogelijk maken.

Voor een sessie is het belangrijk om eerst een intake te doen, zodat we uw specifieke behoeften en wensen kunnen begrijpen. Dit helpt ons om de sessie optimaal voor u te kunnen afstemmen.

 

https://triptherapie.nl/wp-content/uploads/elementor/thumbs/Psilocybine-therapie-ql8pr859rdjkxk6jqvyrvbk9roeqccsn4yik7ftyps.jpeg

 

https://triptherapie.nl/wp-content/uploads/2024/01/Psychedelische-therapie-pat.png

Beantwoorden
Marcel van der Putten
(@marcel)
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Famed Member
Berichten: 1191

@ramsterdam 

Op dit moment zijn zowel Marcel als Sascha beschikbaar voor psychedelische sessies in Amersfoort. Marcel komt vanuit Noordwijkerhout en Sacha komt vanuit het dichterbij gelegen Bussum.

Beantwoorden