2024
Geboortejaar
0
Jaar ervaring
0
Sessies
Trip psycholoog Sascha

Sascha de Waal

Categorie: Junior Therapeut (psycholoog)
Talen: Nederlands en Engels
Sessies €675 : MDMA/Psilocybine
Duo 1200: MDMA/Psilocybine

Vanuit mijn woonplaats in Bussum kom ik op locatie voor de psychedelische sessies. Mijn maximale reistijd voor een enkele reis is 60 minuten vanaf postcode 1404 HC. Mocht je verder weg wonen dan mijn werkgebied? Overweeg dan om een AirBNB in de buurt te huren of neem contact met mij op voor overleg.

Onder mijn werkgebied vallen diverse plaatsen en steden in de provincies Flevoland, Noord Holland, Zuid Holland, Overijssel, Utrecht en Noord Brabant:

Alkmaar, Almere, Alphen aan den Rijn, Amsterdam, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Bosch, Den Haag, Deventer, Dordrecht, Dronten, Ede, Emmeloord, Gouda, Hoorn, Leiden, Lelystad, Purmerend, Rotterdam, Utrecht, Zaanstad, Zoetermeer, Zutphen en Zwolle.

De reiskosten die worden gerekend zijn 50 cent per gereden km van en naar postcode 1404 HC.

Over Sascha

Momenteel is deze pagina in de maak en biedt Sascha nog geen privé sessies aan. Wel is ze regelmatig aanwezig bij groepsceremonies. Voor groepsceremonies zie de knop.

Specialisme

Deze tekst is in de maak

Mijn eigen ervaringen met psychedelica

lorem is een tekstvulling

Mijn aanpak

In de maak

dummy tekst

Trip psycholoog Sascha

Contact opnemen met Sascha

Neem via de onderstaande knop contact op met Sascha.

Psychedelische sessie boeken met Sascha

Op dit moment is Sascha nog niet te boeken via het boekingsformulier voor individuele sessies. Sascha zal wel aanwezig zijn bij diverse groepssessies.