MDMA therapie mogel...
 
Meldingen
Alles wissen

MDMA therapie mogelijk in Nederland?

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Reactions
86 Bekeken
d1c67446e326471a0a347f7c13e18fde?s=80&d=monsterid&r=g -Forum
Berichten: 6
Topic starter
(@mdma-a-therapie)
Active Member
Deelgenomen: 1 maand geleden

Is MDMA therapie al mogelijk in Nederland?

Beantwoorden
1 reactie
1 reactie
Marcel van der Putten
(@marcel)
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Famed Member
Berichten: 1191

@mdma-a-therapie 

Geplaatst door: @mdma-a-therapie

Is MDMA therapie al mogelijk in Nederland?

Ja, MDMA therapie is mogelijk in Nederland, maar het is belangrijk om te benadrukken dat deze therapie niet met de reguliere MDMA wordt uitgevoerd, aangezien MDMA zelf illegaal is om te bezitten en te verhandelen. In plaats daarvan wordt er gebruikgemaakt van legale analogen van MDMA, die niet onder de huidige wetgeving vallen. Dit stelt therapeuten in staat om MDMA-achtige sessies aan te bieden zonder dat deze als medische behandelingen worden beschouwd.

De MDMA sessies vinden vaak op onze locatie of bij de klanten thuis plaats, waarbij de sessies worden begeleid door een therapeut naar keuze. Deze therapeuten hebben vaak een achtergrond in de geestelijke gezondheidszorg en zijn intern getraind in het werken met psychedelische stoffen. De sessies zijn worden vaak gedaan door personen die het doen om het verwerken van trauma's, het verminderen van symptomen van posttraumatische stressstoornis (PTSS) en het bevorderen van emotionele heling.

Kortom, MDMA therapie is momenteel alleen mogelijk met legale analogen en kunnen niet als medische behandelingen worden gezien.

 

https://triptherapie.nl/wp-content/uploads/2023/12/MDMA-analoog.png.webp

Beantwoorden