Psychedelische cere...
 
Meldingen
Alles wissen

Psychedelische ceremonie met truffels of MDMA

2 Berichten
2 Gebruikers
1 Reactions
25 Bekeken
7e3792b49d8288ffcf3c02d5ffe829d8?s=80&d=monsterid&r=g -Forum
Berichten: 1
 GJvB
Topic starter
(@gjvb)
New Member
Deelgenomen: 5 dagen geleden

Ik zie de voordelen van een truffelceremonie en van een MDMA ceremonie wel in. Eigenlijk wil ik beiden wel proberen. Kan ik het beste dan eerst een MDMA ceremonie doen en daarna een truffelceremonie of andersom?

Beantwoorden
1 reactie
1 reactie
Marcel van der Putten
(@marcel)
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Famed Member
Berichten: 1247

@gjvb 

De keuze tussen het eerst doen van een MDMA ceremonie of een truffelceremonie hangt deels af van je persoonlijke doelen en wat je hoopt te bereiken met de psychedelische ceremonies.

Als je ervoor kiest om eerst een MDMA ceremonie te doen, kan dit je helpen om bekend te raken met psychedelische ceremonies en je voor te bereiden op de diepere introspectie die een truffelceremonie kan bieden. Door de eerdere MDMA ceremonie kan je dus met meer vertrouwen de truffelceremonie aangaan en daardoor 'dieper' in de trip komen met minder onrust. De inzichten en emotionele helderheid die je tijdens de MDMA ceremonie opdoet, kunnen je verder helpen om de truffelceremonie nog effectiever te maken.

Het is belangrijk om te overwegen dat de volgorde van de ceremonies ook afhangt van je persoonlijke voorkeur en hoe je je voelt over de ervaringen. Vul bij voorkeur het intakeformulier in, waar je je wensen en achtergrond kunt delen. Op basis van deze informatie kunnen we je adviseren over de beste volgorde en aanpak voor jouw specifieke situatie.


Over psychedelische ceremonies:

 

https://triptherapie.nl/wp-content/uploads/2023/04/MDMA-love-cloud.jpg.webp

Beantwoorden