Truffel ceremonie
 
Meldingen
Alles wissen

Truffel ceremonie

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Reactions
61 Bekeken
ceeba472ebf71ab1479e90160e8db3d7?s=80&d=monsterid&r=g -Forum
Berichten: 3
Topic starter
(@magic)
Active Member
Deelgenomen: 2 weken geleden

Waarom bieden jullie tijdens een truffel ceremonie zoveel opties aan zoals passiebloem?

Beantwoorden
1 reactie
1 reactie
Marcel van der Putten
(@marcel)
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Famed Member
Berichten: 1231

@magic 

Geplaatst door: @magic

Waarom bieden jullie tijdens een truffel ceremonie zoveel opties aan zoals passiebloem?

Het is voor ons een sport om deelnemers van onze truffelceremonies een zo mooi mogelijke ervaring te bieden zonder al te veel poespas om de ceremonie heen. Een sterke diepe reis naar het onderbewustzijn met helende kracht is de reden waarom onze klanten bij ons aansluiten bij de truffelceremonies. De extraatjes die wij bieden helpen om nog meer gebruik te maken van de innerlijke reis en geven vaak meer rust.

Bij Triptherapie bieden we een scala aan opties tijdens onze truffelceremonies, waaronder de toevoeging van passiebloem, om de ervaring van de deelnemers te optimaliseren en aan te passen aan hun individuele behoeften en doelen. De keuze voor verschillende elementen is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en de ervaringen van eerdere deelnemers, die hebben aangetoond dat de combinatie van verschillende psychedelische stoffen en ondersteunende technieken kan leiden tot diepgaandere en meer betekenisvolle ervaringen.

Andere mogelijke toevoegingen zijn blauwe lotus, cacao of een caapi extract. Elk van deze toevoegingen heeft unieke eigenschappen die de effecten van de magische truffels kunnen aanvullen en versterken.

Passsiebloem

Passiebloem, of Passiflora Incarnata, is een natuurlijk kruid dat bekend staat om zijn kalmerende eigenschappen en kan de effecten van psilocybine, de werkzame stof in truffels, versterken. De combinatie van truffels en passiebloem heet psiloflora. Het gebruik van passiebloem kan de trip verlengen en verdiepen, wat resulteert in een meer ontspannen mindset. Dit kan vooral nuttig zijn voor deelnemers die mogelijk angstig zijn of die een meer geleidelijke introductie tot de psychedelische ervaring wensen. De synergetische werking van psilocybine en passiebloem kan bijdragen aan een meer holistische en verrijkte ervaring.

Zie ook:

Blauwe lotus

Blauwe Lotus (Nymphaea caerulea) Deze plant staat bekend om zijn psychoactieve en ontspannende eigenschappen. De stoffen in blauwe lotus, zoals nuciferine en apomorfine, kunnen een mild euforisch gevoel opwekken en de dopamine-receptoren stimuleren. Dit kan leiden tot een verhoogd gevoel van welzijn en een dromerige, ontspannen staat. Tijdens een truffelceremonie kan de combinatie van blauwe lotus en psilocybine zorgen voor een synergetische werking, waarbij de hallucinogene effecten van de truffels worden aangevuld met de kalmerende en verwarmende sensaties van de blauwe lotus. Dit kan resulteren in een diepere introspectie en een verhoogde verbinding met emoties en de omgeving.

Zie ook:

Cacao

Cacao wordt vaak gebruikt in spirituele en therapeutische contexten vanwege zijn vermogen om het hart te openen en een gevoel van verbondenheid te bevorderen. Het bevat stoffen zoals theobromine en fenylethylamine, die een opwekkend effect kunnen hebben en de stemming kunnen verbeteren. In combinatie met psilocybine kan cacao helpen om de ervaring te verdiepen door een gevoel van liefde en acceptatie te stimuleren. Dit kan bijzonder waardevol zijn voor deelnemers die werken aan emotionele blokkades of trauma's, omdat het de bereidheid om te openen en te ontvangen kan vergroten.

Zie ook: Cacao truffelceremonie

 

Caapi-extract

Caapi, een belangrijk ingrediënt in ayahuasca, bevat harmala-alkaloïden die als MAO-remmers fungeren. Dit kan de effecten van psilocybine versterken en verlengen, waardoor de psychedelische ervaring intenser en langduriger wordt. De combinatie van caapi-extract met truffels kan ook leiden tot een diepere spirituele ervaring, waarbij deelnemers vaak rapporteren over inzichten en verbindingen die verder gaan dan de gebruikelijke perceptie. De combinatie van Caapi en truffels wordt psilohuasca genoemd en wordt steeds populairder en wordt gezien als een legaal alternatief voor ayahuasca.

Zie ook:

 

https://triptherapie.nl/wp-content/uploads/2023/06/Psiloflora-ceremonie.jpeg.webp

 

Beantwoorden