Truffelceremonie Am...
 
Meldingen
Alles wissen

Truffelceremonie Amstelveen?

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Reactions
80 Bekeken
26e331d34126240330facf51ee2cf840?s=80&d=monsterid&r=g -Forum
Berichten: 3
Topic starter
(@amstelveen)
Active Member
Deelgenomen: 2 maanden geleden

Waar kan ik terecht voor een truffelceremonie als ik in Amstelveen woon?

Beantwoorden
1 reactie
1 reactie
Marcel van der Putten
(@marcel)
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Famed Member
Berichten: 1231

@amstelveen 

Geplaatst door: @amstelveen

Waar kan ik terecht voor een truffelceremonie als ik in Amstelveen woon?

Als je in Amstelveen woont en geïnteresseerd bent in een truffelceremonie, heb je verschillende opties. Bij Triptherapie bieden we de mogelijkheid om truffelceremonies op locatie te organiseren, wat betekent dat onze begeleiders naar jouw woonadres kunnen komen om de ceremonie te begeleiden. Dit kan in je eigen huis, een hotel, of een Airbnb zijn, zolang het adres binnen Nederland ligt.

Daarnaast kun je ook kiezen voor een truffelceremonie in onze speciaal ingerichte ruimte, de Psychedelic Loft, die zich in Schiedam bevindt. Deze locatie is goed bereikbaar vanuit Amstelveen en biedt een veilige en ondersteunende omgeving voor de ceremonie. De Psychedelic Loft is ontworpen om een optimale ervaring te bieden, met kunst en patronen die de sfeer van de ceremonie kunnen verrijken.

Om een truffelceremonie te plannen, is het aan te raden om eerst de intake te doorlopen. Dit helpt ons om je wensen en eventuele medische of psychische aandoeningen te beoordelen, zodat we een passende begeleiding en dosering kunnen adviseren. Na de intake kun je een datum reserveren voor de ceremonie, zowel op locatie als in de Psychedelic Loft.

https://triptherapie.nl/wp-content/uploads/2023/05/passiebloem.jpg

Beantwoorden