cropped-Triptherapie-transparant.png
Waarom geeft een wi...
 
Meldingen
Alles wissen

Waarom geeft een wizard flip veel hallucinaties?

1 Berichten
1 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
35 Bekeken
Marcel van der Putten
Berichten: 919
Admin
Topic starter
(@marcel)
Noble Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden

Waarom geeft een wizard flip veel hallucinaties?

Een wizard flip, ook wel bekend als de combinatie van paddo's/truffels en LSD, staat erom bekend dat het veel visuele effecten en hallucinaties kan veroorzaken. Dit komt doordat zowel psilocybine (uit paddo's/truffels) als LSD werken op de serotonine receptoren in de hersenen, die verantwoordelijk zijn voor het reguleren van perceptie en bewustzijn.

Psilocybine op zichzelf kan al aardig wat hallucinaties veroorzaken, maar wanneer het gecombineerd wordt met LSD, worden de visuele effecten nog intenser. LSD staat erom bekend dat het de perceptie van de werkelijkheid verandert en de zintuigen versterkt. Door de combinatie van deze twee psychedelica worden de visuele effecten dus versterkt en kunnen er zeer intense hallucinaties optreden.

De effecten van een wizard flip sterk afhankelijk zijn van de dosering en de gevoeligheid van de persoon. Het is altijd verstandig om voorzichtig te zijn en de dosering zorgvuldig af te stemmen ervaring en persoonlijke gevoeligheid. Wij zorgen bij de wizard flip voor een juiste voorbereiding, ondersteuning en een dosering die bij je past.

Meer over: Wizard flip visuals | Hallucinaties uitleg

fractals geometrie -Forum

Beantwoorden