cropped-Triptherapie-transparant.png
Microdoseren herops...
 
Meldingen
Alles wissen

Microdoseren heropstarten na MDMA

2 Berichten
2 Gebruikers
1 Vind-ik-leuks
21 Bekeken
6047b114669c3b47cb2091272f93e55d?s=80&d=monsterid&r=g -Forum
Berichten: 2
 Kirc
Topic starter
(@kirc)
Active Member
Deelgenomen: 2 weken geleden

Ik was de afgelopen tijd aan het microdosen met truffels. Op dit moment niet i.v.m een rustfase en de MDMA sessie van aanstaande woensdag. Mijn vraag: wat raad je aan qua tijd met het heropstarten van microdosen na de MDMA sessie? Hoe lang zou ik moeten wachten om dat weer op te pakken?

Beantwoorden
1 reactie
Marcel van der Putten
Berichten: 919
(@marcel)
Noble Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden

Geplaatst door: @kirc

wat raad je aan qua tijd met het heropstarten van microdosen na de MDMA sessie? Hoe lang zou ik moeten wachten om dat weer op te pakken?

Het is belangrijk om na een MDMA sessie voldoende tijd te nemen voor herstel voordat je weer begint met microdoseren. Er zijn geen specifieke richtlijnen zijn voor de exacte wachttijd. De effecten van MDMA zijn meestal twee dagen na gebruik niet meer voelbaar. Om interacties te voorkomen kan je dus twee dagen aanhouden. Het ook nuttig zijn om langer geen microdose te nemen om de ervaring van de MDMA-sessie eerst goed te integreren voordat je weer begint met microdoseren. Neem de tijd om de inzichten en lessen die je tijdens de sessie hebt opgedaan te verwerken en toe te passen in je dagelijks leven. Dit proces kan zomaar twee weken duren.

Het is altijd verstandig om je eigen gevoel en intuïtie te volgen bij het bepalen van het juiste moment om weer te beginnen met microdoseren. Als je je nog niet volledig hersteld voelt of als je het gevoel hebt dat je meer tijd nodig hebt, wacht dan gerust wat langer voordat je weer begint.

Meer over: Microdoseren | MDMA sessie

 

MDMA love cloud -Forum

Beantwoorden