Waarom wordt MDMA m...
 
Meldingen
Alles wissen

Waarom wordt MDMA met truffels hippie flip genoemd?

1 Berichten
1 Gebruikers
0 Reactions
88 Bekeken
Marcel van der Putten
Berichten: 1191
Admin
Topic starter
(@marcel)
Famed Member
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Waarom wordt MDMA met truffels hippie flip genoemd?

De term "hippie flip" verwijst inderdaad naar een combinatie van MDMA (ook bekend als ecstasy) en psilocybine uit bijvoorbeeld magische truffels. Het is een informele term die in de drugscultuur wordt gebruikt om deze specifieke combinatie te beschrijven.

"Hippie" verwijst naar de jaren 60 en 70, waarin psychedelische drugs populair waren onder de hippiecultuur. Deze periode wordt vaak geassocieerd met vrijheid, liefde en een meer spirituele benadering van het leven. Het gebruik van psychedelica werd destijds gezien als een manier om de geest te verruimen en verbinding te maken met de natuur en het universum.

"Flip" is een term die wordt gebruikt om de combinatie van verschillende drugs te beschrijven. In het geval van "hippie flip" gaat het om het combineren van MDMA en psilocybine truffels, iets wat destijds door de hippies werd gedaan.

Het combineren van MDMA met psilocybine truffels kan een synergetisch effect hebben, waarbij de effecten van beide stoffen elkaar versterken. MDMA staat bekend om zijn empathogene en stimulerende eigenschappen, terwijl psilocybine truffels een hallucinogene werking hebben. Door ze samen te nemen, kan een persoon een intense ervaring van euforie, empathie, visuele hallucinaties en een verhoogd bewustzijn beleven.

 

Zie ook: MDMA | Psilocybine

Beantwoorden