cropped-Triptherapie-transparant.png
Wanneer kan je geen...
 
Meldingen
Alles wissen

Wanneer kan je geen LSD therapie doen?

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
27 Bekeken
Marcel van der Putten
Berichten: 919
Admin
Topic starter
(@marcel)
Noble Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden

Wat zijn de contra-indicaties van LSD?

De contra-indicaties voor het gebruiken van LSD zijn onder andere:

1. Zwangerschap: LSD kan schadelijk zijn voor de foetus en daarom wordt het gebruik ervan afgeraden tijdens de zwangerschap. Ook bij het geven van moedermelk wordt het gebruiken van LSD afgeraden

2. Psychische aandoeningen: Personen met een geschiedenis van psychische aandoeningen zoals schizofrenie, psychose, borderline en PTSS kunnen beter geen LSD gebruiken, omdat dit de symptomen kan verergeren of een negatieve invloed kan hebben op de geestelijke gezondheid.

3. Hart- en vaatziekten: Personen met hart- en vaatziekten of hoge bloeddruk moeten voorzichtig zijn met het gebruik van LSD, omdat het de hartslag en bloeddruk kan verhogen. Tevens kan LSD bij herhaaldelijk gebruik de kans op hartproblemen verhogen.

4. Medicatie: Verschillende medicijnen kunnen een interactie hebben met LSD en daarom is het belangrijk om een arts te raadplegen voordat je LSD gebruikt, vooral als je andere medicatie gebruikt.

 

Bekijk voor een overzicht van contra-inidicaties de volgende link:

 

Zie ook: Overzicht contra-indicaties LSD

LSD molecuul -Forum

Beantwoorden
1 reactie
5cc1376e7dfd86aff8bf509c67e26a28?s=80&d=monsterid&r=g -Forum
Berichten: 21
(@trip-vragen)
Trusted Member
Deelgenomen: 2 jaar geleden

Het is sowieso beter als je ooit je eerste keer psychedelica gaat gebruiken om een korter werkend middel te gebruiken zoals truffels. Als het dan onprettig is, zit je er minder lang aan vast.

Beantwoorden