cropped-Triptherapie-transparant.png
Is LSD of truffels ...
 
Meldingen
Alles wissen

Is LSD of truffels beter bij MDing?

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
27 Bekeken
97a99b00ca3031c188e2dc9363b3fd57?s=80&d=monsterid&r=g -Forum
Berichten: 3
Topic starter
(@mding)
Active Member
Deelgenomen: 2 weken geleden

Ik heb nog een vraag. Werkt LSD of de magische truffels beter in het geval van microdosing?

Beantwoorden
1 reactie
1 reactie
Marcel van der Putten
(@marcel)
Deelgenomen: 5 jaar geleden

Noble Member
Berichten: 919

@mding 

Geplaatst door: @mding

Werkt LSD of de magische truffels beter in het geval van microdosing?

Er is nog veel discussie over welke psychedelica het meest effectief is voor microdosering. Zowel LSD als magische truffels kunnen worden gebruikt voor microdosing, maar er zijn enkele verschillen tussen de twee.

LSD is een zeer krachtig psychedelisch middel en kan zeer effectief zijn bij microdosering. Het heeft een langere werkingsduur en kan een breed scala aan effecten hebben, waaronder verhoogde creativiteit, focus en stemming.

Magische truffels bevatten psilocybine, een andere psychedelische stof. Psilocybine heeft vergelijkbare effecten als LSD, maar de ervaring kan iets anders zijn. Magische truffels hebben een kortere werkingsduur en de hoeveelheid psilocybine is per truffel anders. Dit maakt het onvoorspelbaarder betreffende de dosering en effecten.

De effectiviteit van microdosering is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de individuele gevoeligheid, de dosering en de intentie van de gebruiker. Wat voor de ene persoon werkt, werkt mogelijk niet voor een ander. Het kan nuttig zijn om verschillende psychedelica uit te proberen en te zien welke het beste bij jou past.

Bij Triptherapie kunnen we je adviseren over de verschillende opties en je helpen bij het vinden van de beste psychedelische therapie voor jouw specifieke behoeften. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.
 
Meer info: Microdoseren | Contact
https://triptherapie.nl/wp-content/uploads/2020/05/LSD-en-psilocybine.png
Beantwoorden