Wat is het effect v...
 
Meldingen
Alles wissen

Wat is het effect van paddo druppels?

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Reactions
30 Bekeken
0e1251470b7345e81d21bdfa166d2646?s=80&d=monsterid&r=g -Forum
Berichten: 1
Topic starter
(@padje)
New Member
Deelgenomen: 2 dagen geleden

Wat is het effect van paddo druppels? Is het anders dan paddo's eten?

Beantwoorden
Onderwerp trefwoorden
1 reactie
1 reactie
Marcel van der Putten
(@marcel)
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Famed Member
Berichten: 1263

@padje 

Geplaatst door: @padje

Wat is het effect van paddo druppels? Is het anders dan paddo's eten?

Paddo druppels, die waarschijnlijk meestal de vloeibare extracten van psilocybine-houdende paddenstoelen zijn, bieden een alternatieve manier om psilocybine in te nemen. De effecten van paddo druppels kunnen verschillen van die van het eten van hele paddo's, en dit heeft te maken met verschillende factoren zoals opnamesnelheid, samenstelling en de manier waarop het lichaam de stoffen verwerkt.

Opnamesnelheid

Een van de belangrijkste verschillen tussen het gebruik van paddo druppels en het eten van paddo's is de opnamesnelheid. Wanneer je paddo's eet, moet het lichaam de vaste stoffen verteren, wat enige tijd kan duren. Dit proces kan variëren van 30 minuten tot enkele uren, afhankelijk van de spijsvertering en andere factoren zoals de inhoud van de maag. In tegenstelling tot het eten van paddo's, kunnen druppels sneller in de bloedbaan worden opgenomen, wat kan leiden tot een snellere aanvang van de effecten.

Samenstelling van de stoffen

Een ander belangrijk aspect is dat paddo druppels mogelijk niet alle actieve stoffen bevatten die in hele paddo's aanwezig zijn. Paddo's bevatten naast psilocybine ook andere verbindingen zoals psilocine en verschillende andere psychoactieve stoffen die bijdragen aan de algehele ervaring. Het extractieproces dat wordt gebruikt om druppels te maken, kan resulteren in een product dat een andere verhouding van deze stoffen heeft, wat kan leiden tot een iets andere ervaring. Dit betekent dat de effecten van paddo druppels mogelijk minder complex zijn dan die van het consumeren van hele paddo's, die een breder spectrum aan psychoactieve verbindingen bieden.

Ervaring

De ervaring met paddo druppels kan dus als minder intens of anders worden ervaren in vergelijking met het eten van paddo's. Gebruikers kunnen merken dat de visuele en emotionele effecten variëren, afhankelijk van de concentratie van psilocybine en de andere stoffen die in de druppels aanwezig zijn. Dit kan ook invloed hebben op de duur van de ervaring, die mogelijk korter of minder diepgaand is dan bij het gebruik van hele paddo's.

Conclusie

Paddo druppels een handige en snelle manier zijn om psilocybine in te nemen, maar ze bieden mogelijk een andere ervaring dan het eten van hele paddo's. De verschillen in opnamesnelheid en samenstelling van de actieve stoffen zijn de belangrijkste factoren bij de verschillen in ervaring.
 
Je leest meer over waarom de gehele paddo eten de voorkeur heeft via de onderstaande links:
 

 

https://triptherapie.nl/wp-content/uploads/elementor/thumbs/paddo-therapie-legaliseren-qtm6awh9wcztduq2riijnmydwmv8g3o0x7qa1te1hc.jpg

Beantwoorden