Zoek
Sluit dit zoekvak.

Inhoudsopgave

Snel een psychedelische sessie

Normaal gesproken adviseren wij onze klanten om minstens één of twee weken tussen het boeken van een psychedelische sessie en de daadwerkelijke sessie te laten. Dit komt omdat psychedelische therapie beter werkt als er een voorbereiding wordt gedaan om bijvoorbeeld de neurochemie te verbeteren met voeding en supplementen én om alvast wat oefeningen en informatie te geven wat van pas kan komen tijdens de sessie. Via onze standaard boekingsmethoden kan je dan ook niet korter dan een week van te voren een psychedelische sessie reserveren.

Afhankelijk van de persoonlijke situatie is het soms wel mogelijk om korter dan een week van te voren een afspraak te maken voor bijvoorbeeld een MDMA of psilocybine sessie. Als iemand redelijk gezond is, geen medicatie gebruikt en niet al te veel voorbereiding nodig heeft, kunnen we je afhankelijk van onze beschikbaarheid soms nog snel helpen.

Stappenplan last minute boekingen

Om te kunnen beoordelen of we je z.s.m. kunnen helpen, hebben we wat extra gegevens nodig. Door het invullen van de intake kunnen we bekijken of er een bezwaar is tegen een snelle afspraak. Vul bij voorkeur direct de intake in via de knop.

Aangezien sessies korter dan een week in de toekomst door ons handmatig moeten worden ingevoerd in ons boekingssysteem, dien je ons te verzoeken om een plek je vinden. Je kunt dit doen via het onderstaande formulier, via whatsapp of Telegram. Je kunt hierbij aangeven welke dagen en wie van ons team jouw voorkeur heeft. Wij proberen dan een passende oplossing te verzinnen.

Formulier verzoek snelle boeking