Zoek
Sluit dit zoekvak.

Psiloflora

psiloflora

Inhoudsopgave

Wat is psiloflora?

Psiloflora is een mix van psilocybine houdende paddenstoelen of truffels in combinatie met de Passiflora incarnata, een milde MAO remmer. De reden waarom we de passiebloem toevoegen aan de truffels is dat deze mix een aantal mooie eigenschappen toevoegt aan de psychedelische truffels zonder al te veel de risico’s op complicaties verhoogt zoals bij sterke MAO remmers (ayahuasca, psilohuasca e.d.).

psiloflora -Psiloflora

Psiloflora ceremonie of de extended psiloflora ceremonie?

Wij bieden twee verschillende psiloflora ceremonies aan. De normale psiloflora ceremonie is de ceremonie met psilocybine truffels en passiebloem. De extended psiloflora ceremonie is de ook op basis van psilocybine truffels en passiebloem, maar heeft als toevoeging een selectie aan extra planten en bloemen die de trip verlengen en verdiepen.

Lees hier meer over de normale psiloflora ceremonie

Lees hier meer over de extended psiloflora ceremonie

Voor wie is psiloflora geschikt?

Vanwege de verlengde duur van de psychedelische effecten is het raadzaam om al enige ervaring te hebben met psychedelica. Heb je geen ervaring met psychedelica dan kan je alsnog meedoen maar dan is het advies om minder van de psilocybine thee te nemen en indien het gewenst is om een uur na inname een eventuele tweede psilocybine thee te nemen. Indien angst een grote rol speelt dan is het raadzaam om te beginnen met een low dose of medium dose truffel ceremonie.

Zie hieronder onze adviezen ter geschiktheid om deel te nemen aan de truffel en/of psiloflora ceremonies.

Truffel ceremonieTrip levelTijdsduur (h)Geschiktheid
Low dose1-22-3Beginner
Medium dose3-43-5Beginner
High dose4-54-6Enige ervaring
Heroic dose55-8Meer ervaren
Psiloflora*4-55-8Enige ervaring
Extended psiloflora**4-58-10Enige ervaring

Vragen over psiloflora

Neem contact met ons op als u vragen heeft via een onderstaande mogelijkheid.

Contact via chat apps

Tegenwoordig is chatten via chat apps zoals Whatsapp en Telegram het makkelijkste om snel contact te hebben. Het telefoonnummer dat wij voor deze chat apps gebruiken is 0640898455.

Direct chatten via Whatsapp

Direct chatten via Telegram

Contact via email

Ondanks dat e-mailen steeds minder vaak wordt gebruikt, kunt u uiteraard ook via e-mail contact met ons opnemen. U kunt ons e-mailen via het volgende email-adres.

info@triptherapie.nl

Contact via de telefoon

Belt u liever? U kunt ons ook bereiken op telefoonnummer 0640898455. In het geval dat wij u niet te woord kunnen staan kunt via een bovenstaande optie ons verzoeken om u te bellen.