Zoek
Sluit dit zoekvak.

Werkgebied

Psilocybine therapie

Naast onze locatie in Schiedam bieden we onze diensten ook aan op de locatie van de klant. Vanwege de wetgeving kunnen wij momenteel alleen in Nederland onze diensten aanbieden. We komen in Nederland op (huis)bezoek op woonadressen, in hotels, Airbnb locaties en vakantiewoningen. Onze tripbegeleiders hebben allen een ander werkgebied en daarom is het raadzaam om te bekijken wie waar werkt. Indien je buiten het werkgebied van een begeleider woont kan je er dus voor kiezen om in de buurt van jouw gewenste begeleider zelf een ruimte te huren.

Reistijd per begeleider

De maximale reisafstand per begeleider voor een enkele reis bedraagt maximaal 45 minuten en de vergoeding voor de gereden kilometers bedraagt 50 cent per gereden kilometer. Als uitzondering hanteert alleen Marcel een langere maximale reisafstand. Mocht een gewenste begeleider te ver weg wonen, kan je ook overwegen om dichtbij deze persoon zelf een accommodatie te huren.

BegeleiderMax. ReisduurVanaf postcode
Marcel120 minuten2211 BM Noordwijkerhout
Janneke45 minuten3137RL Vlaardingen
Loes45 minuten5691 RK
Son en Breugel
Ronald45 minuten5554 SH
Valkenswaard
Gijs45 minuten5231 EK Den Bosch
Sascha60 minuten1404 HC Bussum

De beschikbaarheid per begeleider

De onderstaande kalenders tonen de beschikbare dagen per begeleider. Voordat je verder gaat met het reserveren van een datum dien je eerst de intake in te vullen zodat we je kunnen screenen op veiligheid. Tevens kunnen we je aanraden wat voor psychedelische sessie bij je zou passen.

Marcel

Laden...

Ronald

Laden...

Janneke

Laden...

Gijs

Laden...

Loes

Laden...

Sascha

Laden...

Beter overzicht

Wil je de de beschikbaarheid per begeleider op een nieuwe pagina zien voor een beter overzicht op een mobiel apparaat? Maak dan gebruik van de onderstaande knoppen.